Demeter är ganska ok

Publicerat: 2011-02-20 Kl: 19:57:50 | I kategori: Allmänt

Ja i helgen så har Demeter gått som vanligt i hagen med sina kompisar vad glada all hästarna blev äntligen så har det vänt.
Tänk vad olika det kan bli men beror nog på att hennes immunförsvar är nersatt. Hon har ju varit en liten olycksfågel först med den otäcka sparkskadan som 2 åring men en ful ledinflammation som höll på att kosta henne livet. Hon fick ett mkt starkt special pencillin som fick flygas från Göteborg och en annan gång fick de köra taxi från Enköping för att hon skulle få denna.
Hon stod ju då på pencillin i många veckor minst 3 i alla fall. Sedan har hon ju då haft problem med tarmfloran och jag tror att det är anledningen till hennes hemska mugg hon fick i somras som vi har tagit baktprov mm för att se vad som är bäst att sätta in. Hon fick ju tillslut ställas på pencillin i julas och ändå inte bra och så åkte hon på denna unghästförkylning. Hade inte hon blivit så dålig hade jag inte reflekterat över de andra som bara hade en till två feberdagar och de såg helt obekymrade ut men inte Demeter hon ska då bli så dålig så att åker på en bakteriell infektion efteråt. Men nu så är ordningen återställd. Känns härligt men tänk vad svaga de blir efter att haft så hög feber i flera dagar.
Imorgon är det ungdomsprojekt dags. Ska bli kul!
Ann
Kommentarer
Postat av: VIKTOR FRISK BLOGG

Jag tänkte ställa en fråga : Vad tycker du om killar som bär hatt? Är det inne eller ute? Tror du jag kan köra på det? Kolla min blogg så ser du bilden jag har hatt lite längre ner!

2011-02-21 @ 15:19:15
URL: http://www.viktorfrisk.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0