Brr kallt!

Publicerat: 2011-02-22 Kl: 22:16:24 | I kategori: Allmänt

Den här kylan ger sig bara inte. Just nu är det -17 . Idag är det gymnasiedags igen de har ju inte sportlov förrän nästa vecka.
Markarbete var det som gällde idag. Jag hade uppsutten lektion idag på Bosson. Vi red en markarbetesövning som Jens använde sig av på kursen förra veckan. Koner på var sin sida av medel linjen med jämna mellanrum ca 12 m och mellan dessa så flyttade vi hästar mkt med hjälp av vikten- tramp i stigbygeln.
Därefter så red vi över galoppbommar.
Imorgon blir det en liten bana.
Efter lunch så var det programridning och två av eleverna fick turas om att skriva för Gunilla Åkerman som var domare. Eftersom jag haft hjärnsläpp och missat att berätta för Gunilla att vi började 13 så blev det som det blev. Jag red i allafall igenom Intermediare I och vissa saker blev riktigt bra andra mindre bra.
Därefter så tittade vi andra på de som red. Det var program från LC:2 och uppåt. Nyttigt att titta på och även att lyssna på kommentarer. Men vi satt även inne i cafeterian då det blev outhärdligt kallt att sitta på läktaren.
Ja då är det bara två dagar kvar tills vi far till Göteborg! Ska bli kul.
Ikväll har Jocke hämtat ett tre hästars släp från Fautras som vi ska provköra innan vi bestämmer oss för om att köpa ett nytt släp.
Ska bli spännande att se hur det ser ut i dagsljuset imorgon.
Godnatt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0