This day was hmm fullspäckad - som vanligt!

Publicerat: 2011-08-24 Kl: 20:45:09 | I kategori: Allmänt

Ja jag har inte ens hunnit prata med Christina och säga grattis på födelsedagen :/ Hon ringde då vi visade hästarna för spekulant på fm och sedan har allt bara rullat på i ett väldans tempo.

Vi lånar denna ifrån Google till

Christina!!

Ja idag hade vi alltså återigen spekulant som tittade på både Navange och Poseidon, så de fick återigen knoppas och puttsas lite extra på :)
Jag hoppade även Demeter med Fia och Mille innan lunch, Mille gick jättebra - Fia hoppade ashögt :/ Typ 1.20m Jag själv var smått skraj över mina små hinder på 80-90cm, men Demeter hoppade som en klocka som vanligt. Dock något svårsvängd emot ena hindret så där bjöd hon då istället på en grind på 1.20m som Fia höjt till sig - kan säga att jag hade absolut dött om hon hoppat, på snedden och allt :P Haha..

Mamma hjälpte mig med "Roccan" efter lunch, hon red först och sedan jag - han var verkligen super idag och jag kom verkligen till ridning ifrån första steget. kan säga att jag fick kramp i magen ganska snabbt = BRA :)

I veckan har också Lady kommit tillbaks ifrån betet och Åsa red idag första lektionen för "hösten", efter detta han jag rida rangun ett kort lösgörande pass i ridhuset på tränset innan min onsdagslektion.

Har ni varit ute och kikat på hemsidan jag pillade lite med igår?? Har lagt inn massa aktiviteter i kalendern bland annat.. Vad tycker ni - ska vi ha en gästbok? Jag tyckte det kändes lite överflödigt med tanke på bloggen och att den har ju egentligen lite "gästboksfunktion" eller?

Kram Madde

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0