"Rocco bocco"

Publicerat: 2011-08-25 Kl: 20:31:08 | I kategori: Allmänt

Vet inte om det är ett särskilt smart smeknamn på Rocco.. Han bockar nämnligen en del, typ när man rider ut! Haha ursöt :) Två små rodeosvängar tog han idag då jag och Fia red ut, hon på Mille.

Rangun fick idag sitt första "riktiga" dressyrpass på ett par veckor då han fått tagit det lite lungare med mycket uteritter och bara lättare dressyrpass. Han var iaf riktigt styv i de första 20-30min och då hade han ändå värmt på skritten i 30min! Jag jobbade á la Pether, han kunde faktiskt lika gärna stått där på marken för idag gav jag verkligen alllt och fortsatte kämpa även om det såklart kändes smått "förgäves" i början. Som de flesta vet så är Pether en ganska tuff tränare som verkligen får ryttaren att ge ALLT. Efter ett som det kändes oändligt jobb med böjdning och att få ut hals och igång bakben och rygg gick jag sedan över till skänkelvikningar i trav på diagonalen.
Han blir lätt lite otaktmässig i dessa så vi höll på med detta ganska länge också sedan blandade jag även med lite skänkelvikningar i galopp på samma linje.
Nu började jag sedan känna mig ganska nöjd och tänkte bara testa nån travlängning innan avslut - OCH vilken längning!! Han längde steget! Min duktiga pålle, jag hade även en sk kotring på ena bak vilket var ett tips ifrån Monica på Equirehab för att ha  bättre skulle bredda sig bak. Så jag vet ju inte om resultatet var en kombination av ringen och förarbetet eller om det berodde på antingen  bara förarbetet eller kotringen..

Kotring, bild från Google

Jag har även hunnit med ett dressyrpass på Elton, som jag förövrigt har lite svårt att hitta en passande dressyrsadel till :/ och så har jag ridit Ture, vilket jag velat göra tidigare denna vecka också men tiden har inte räckt till. Jag och mamma ska på kurs imorgon och jag ska då ha med Ture och mamma Uranos.


Tuareg!

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Emilia

Åh, vad jag saknar Uranos :(

2011-08-26 @ 20:55:29
URL: http://soautomatic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0