No service..

Publicerat: 2011-08-11 Kl: 20:16:40 | I kategori: Allmänt

Har varit tillbaks på "stenåldern" och vänt! Igår strax efter lunch drog världens oväder in över Ekelund och även om vi nog klarade oss undan det allra värsta som jag tror hamnade över Strängnäs så blev det milt sagt BLÖTT! och 3 - nätet la ner totalt :/ Så vi har varit utan mobiler och dator (vi har 3 till datorn också) och vad jag vet så är det fortfarande borta. jag är nu hemma i Eskilstuna men det tog ända till efter Kjula innan mobilen vaknade, däremot fungerade den ifrån Mariefred ut till Läggesta.. Märkligt. Nu märker man hur mycket man faktiskt använder telefonen, så fort man undrar något eller inte hittar någon så ringer man. Nu har vi isället fått gå och leta efter varandra :/

Ganska svart himmel!!

Jag har ju allt i min Iphone 3!!

Fia har ju varit sjuk en tid men ändå kunnat jobba ungefär som vanligt, idag tog det dock stopp och hon fick lov att besöka vårdcentralen. Detta gjorde att jag och mamma varit iprincip själva med hela lägret, pappa har hoppat in lite också.

Hade klockan på 05'00 imorse för att hinna rida några innan lägret drog igång. Jag hann faktiskt med hela tre hästar samt fodring till tjugo över åtta - riktigt nöjd. Red de hästar som går relativt snabbt att rida, började med Elton i ridhuset och därefter Poseidon samt Demeter -alla tre skötte sig bra. Poseidon har fortfarande inte världens bästa framåtbjudning men det händer lite hela tiden så såsmåningom ska han nog gå, nästa gång blir det dressyrspö men ville inte ta det idag på premiärturen i ridhuset då han även är lite smått bakskygg.

Mamma tömkörde Navange och hoon var helt salig efteråt - han var tydligen SÅÅ fin! :) kul! Vi har nu bett Christina att hon ska hoppa honom, tror det blir redan imorgon :) Jag ska se till att ha med kameran.

Jag och Navange tidigare i sommar..

Mamma är helt salig över hans extremt bra galopp - "den är faktiskt lika bra som Roccos" sa hon idag.. och Rocco är RIKTIGT FIN!

På förmiddagspasset red jag ut med fyra av lägertjejerna samt Christina och "Limpan", "Runt Björkeby" blev det då grusvägen är kanon efter regn och sladdning.. Både tjejer och hästar tyckte det var toppen att ut och sträcka på sig.

Mamma hjälpte mig med Rocco efter lunch vilket gick bra, han fick gå ut och galoppera lite på grusvägen med Fia på Rangun igår. Något han tyckte var grymt kul för ha bockade lite.. hehe en riktig liten kanonkula!!

Är helt sjukt slut i benen och framför allt låren, kunde inte riktigt begripa varför fören jag gick till stohagen nu på em/kväll och kände hur det högg i benen då jag "klättrade" uppför en brant backe i skogen. Stona går i en hage ovanför en hage med hästar i så vi måste gå på en stig igenom skogen. Jag måste se till att skaffa mig en stegräcknare!


På väg till hagen.. Bella på Ronjah och Melissa på Grappan.

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: louisr

det finns gratis appar som är stegräknare!!!!!!!!!!

2011-08-11 @ 22:36:28
Postat av: madde

Tack Lollo!

2011-08-12 @ 07:18:59
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/
Postat av: louise

varsegod<3<3

2011-08-12 @ 10:43:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0