Movietajm!

Publicerat: 2011-08-15 Kl: 22:01:10 | I kategori: Allmänt

Idag har det filmats och fotats hästar! ja två av dem iaf :) Navange var först ut och han var så himmla fin att rida, känns inte alls så stor som han faktiskt är (nästan 180cm) Christina fick aggera kameraman!



Vad tycks???
Har han inte utvecklats enormt sedan han kom, både ridmässigt och kroppsmässigt - (Muskler och fett) :)

Suddig bild i trav..


Fin häst!

Sedan har vi även filmat Poseidon då jag nu anser att han är redo att visas/provas av en ev köpare. Han går nu att rida i skritt, trav och galopp i ridhuset :)



Vad gillar ni denna nya förmåga?





Poseidon fick inviga schabraket ja vann hos Gripen förra helgen

Han blev supersnygg i knoppar med vita snoddar, perfekt man att knoppa för övrigt!


Snyggingen!

Christina plockade jag upp på väg till stallet och vi red och grejjade i stallet tills hennes kille hämtade henne strax efter två.. Jag har förutom de två ovanstående hästarna hunnit med Demeter, Rocco och Elton idag. Samt två lektioner då ridskolan startade idag igen så nu är ordningen återställd efter sommaren, eller ja nästan iaf. En del planeringsarbete osv för hösten kvar också..

Imorgon är det Erikhoppning och Ebba ska tävla på Lilla Pålstorp med Gordon på em/kväll. Tyvärr missar jag hennes första start då jag fortfarande hoppar då men till den andra ska jag hinna dit och peppa henne :)

Ebba och Gordon på debuten tidigare i år. Både han och Ebba har utvecklats massor sedan dess så det ska bli kul att se imorgon, Maggan Blom är domare i båda klasserna.

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Madde

Är det bara min dator eller ser ni läsare också andra filmer än de som SKA vara i inlägget??

2011-08-15 @ 22:28:47
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/
Postat av: Ann

Ok ser bra ut

2011-08-15 @ 22:48:49
Postat av: Carina

Hejsan! Jag får film på rätt hästar & rätt ryttare-så det funkar ok. Vad fina dom blivit bägge två. Såg inga inga igelkottebebisar senare på kvällen- du får göra en film på dom eller videosamtal/hmm undrR hur den funktionen aktiveras på telefonen.. Godnatt Carina

2011-08-16 @ 00:44:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0