Lite låg uppdatering nu igen..

Publicerat: 2011-08-28 Kl: 12:07:05 | I kategori: Allmänt

I fredags var det middag med lite släkt hos mormor och morfar som störde mitt bloggande och igår blev det ju ett mycket snabbt inlägg då vi skulle iväg.. Ber om ursäkt för detta :)

Håller på att ladda upp videon ifrån gårdagens MsvB:4 som ni bjuds på lite senare idag.
Mamma lyckade faktiskt ta två bilder då jag red fram så de kommer här -



Fina Rangun

Det var första gången jag var på Runstens gård och det var verkligen en toppenfin anläggning! Banornas underlag var också väldigt bra och hela tävlingen var välorganiserad och trevlig :) Hit åker vi gärna igen!
För att återgå till gårdagens ritt så kändes han riktigt fin på framridningen, mamma tjatade på mig. När vi sedan kom in i ridhuset stod han emot ngt och när det sedan var dags att rida in på banan stod det två stora rosa blommor som man skulle rida emellan in = LIVSFARLIGT! Rangun var livrädd för dessa men tillslut kom vi iaf han han var här ännu mer "motsträvig" och gick inte riktigt fram samt tittade på de lila blommor de valt att dekorera domarbordet med :/
Insåg snabbt att jag skulle bli tvungen att hålla mig innanför spåret på kortsidan vid A genom hela programet för att undvika onödiga skutt sidleds eller annat påhitt ifrån min lättskrämda springare, detta var lyckligt nog inte något domaren märkte av och vi fick ändå 7 på vägarnas rätta ridande :) Domare var för övrigt den som vanligt stenhårde Roger "Roggan" Ohlsson. Det var tydligen många ekipage som haft problem med tittiga hästar och flera som till och med utgått om jag förstod det rätt på en Rebeca som även tävlade mot mig hos Gripen. Hon hade tydligen knappt fått sin häst fram till C så jag kanske inte ska vara alltför missnöjd med min lilla prins.

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0