Då är det i full gång!

Publicerat: 2011-08-09 Kl: 20:10:49 | I kategori: Allmänt

Nu är läger två igång för full fart! Idag var det först ett dressyrpass på fm då vi delat in dem i två grupper, de har sedan fått skriva lappar med vad de önskar göra på ridpassen under veckan så jag fixade ett ridschema likt förra veckans läger. Nu finns det alltså två olika pass varje fm och em som de kan välja emellan - tex dressyr/hoppning. Fungerade bra och var uppskattat förra lägret :) Nu ska ni få lite bilder av ganska dålig kvalite som jag tog vid förra lägret.

Gymkhana!!
Lisa K på Jazza


Uranos, mamma och Lollo


En av tävlingsgrenarna - Madde skulle här para ihop hästpryl med sitt rätta namn - såklart så snabbt som möjligt!

Imorse skulle jag gå upp svintidigt men jag var så fruktansvärt trött när mobilen ringde så jag var tvungen att dra mig till halv sex, vilket gjorde att jag bara hann rida en häst innan läget vaknade :/ Det var Rangun som fick sig ett dressyrpass i ridhuset, idag jobbade jag bara med galoppen och då mycket förvänd galopp. Tyvärr blir det inte till att debutera St:George som jag planerat i Hogsta då mina nya kusintvillingar ska döpas då.. Typiskt - det som är så extremt dåligt med klasser på den nivån i höst..


Rangun vid besöket på Equirehab

Jag har även ridit Rocco som nu börjar göra stora framsteg - TACK VARE MAMMA :) Hon har hjälpt mig vid varje pass och även ridit honom de första 5-10min. Är anmälda på vår första tävling också dit är även Demeter och Elton anmälda!! haha stackars lilla Elton är ju inte riktigt av samma kaliber som de andra två och framför allt inte som Rocco :P Men det ska bli kul!!

Deemter hjälptes jag och mamma åt med på em då hon nu äntligen provat rida henne.. Hon var dock inte stormförstjust då Demeter självklart testade en del :/ Nedrans fuxmärr!! Hon är iaf sjukt fin att rida när hon bara går :)

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0