Varmt väder :)

Publicerat: 2011-04-18 Kl: 21:44:33 | I kategori: Allmänt

Imorse kom allstå Ann, som äger Tiger & Rockii, tillsammans med sin yngsta dotter Danielle för att se hur det går för dem. Jag gjorde dem extra fina och fixade svansarna osv.. Tiger var först ut och han skötte sig bra, sedan fick Danielle prova honom en stund :) Rockii bjöd på en ordentlig rodeouppvisning med mig, tu han inte är så stor för då hade jag inte vart så kaxig inte.. Han är i ett "testa" stadie nu.. I fredags ville han inte gå alls och nu bockade han - får se vad han ska prova härnäst :P Sedan gick han iaf fram bättre och nu ska jag ta ut dem ett par dagar, hoppas de ska fungera bra även om de inte har skor.

Sedan hann vi med Poseidon innan lunch - jag galopperade!! Visserligen på lina men kändes mycket bra :) KUL!

Efter lunch red vi ut, Fia och Sofi på Kolibri och Mille. Jag, mamma & Maria på Limit, Arrobell & Lillen.. Massa ormar har vaknat till liv nu :S jag som hatar ormar..

Ett dressyrpass på ridbana i den stekande solen hann jag också med, Rangun var jättefin och det kändes riktigt bra :) Ska jag försöka hålla detta till tävlingen på måndag..

Mamma tyckte jag skulle rida Demeter så hon fick sig först en ordentlig "vårstädning" i form av svanstvätt och frisering - Hon är ju sååå snygg!! Måste ta bilder någon dag :) Skötte sig exemplariskt när jag red också, hon har ju inte jobbat sedan flera månader tillbaka..

Detta är taget för ca 1år sedan..

Så lite fler bilder ifrån helgen.. Dessa är tagna av Angelica Porsib & Sofi Väisänen :) Tack tjejer!!





Tuareg - vår fina ridskolehäst!!






Check out the tail!! Limited Edition





Millet

Fina hästar har vi iaf :)

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Ingunn

Fina hästar och duktig fotograf!

2011-04-18 @ 21:52:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0