Tur att man INTE behöver skämmas - Pappa!

Publicerat: 2011-04-12 Kl: 19:31:30 | I kategori: Allmänt

Vilken dag.. Kom hem för ca 45min sedan och har nu duschat och ätit mat.. Tänkte det skulle bli kanon att komma hem lite tidigare idag då jag var färdig i stallet strax före fyra. Bytte om och fick order att ställa fram hö i utestallet - där något "ljushucud" hade ställt en moped mitt framför dörren :S lyckades dra undan den trotts att rattlåset var på.. Sedan hämtade jag datorn hos Fia (tänkte fixa med hemsidan eftersom jag skulle ha tid tänkte jag) och pappa hade visat vilka däck som jag kunde ta med till Däckshopen så de kunde byta däck på fälgarna tills imorgon..
Såg ju inte alltför roliga ut men det gör väl kanske inte min bil heller så.. Väl där vörjar jag lasta ur och han som har Däckshopen kom för att hjälpa och titta  på dem säger " de här är ju egentligen inte till din bil utan ska sitta på en Fiat" :S
Johan Kjellin som bor på Björkeby var vid bilen framför utbrister "- Har du inte råd med bättre fälgar" "Ser ju ut som skit!" Mmm tack pappa!! Lite pinsamt bara :S Får se vad de hittat för fälgar till mig imorgon, ska dit kl.7..


Rangun gillar att stå med benen i kors.. Hopplösa häst.. Idag var de helt vilda vid utsläppet, de fick gå ut utan täcken så det var väl extra kul och skönt. "De tre musketörerna" (Mille, Limit o Rangun) samt unghästarna for runt som popcorn i hagen..


AntiBit sprayen jag köpte för Tiger & Rockiis räkning ser ut såhär!! Fungerar väl sådär måste jag säga.. Men de lyssnar ganska bra nu när man säger till dem.

Började med dessa två pojkar imorse i ridhuset, de gick mycket bättre framåt idag jämnfört med i fredags och Rockii försökte bara bocka ett par gånger i galoppen. Även Tiger försökte sig på en bock idag då vi kom till galoppen. De är så söta för de gör som halt och försöker dra ned huvudet samtidigt som de skjuter :P Bara att gasa och "lyfta" upp huvudet.. - Tur att de är så små!


Vad gillar ni vår "nya" logga?? ( vi har ju inte haft ngn tidigare)
Jag tycker den blev mycket bra och det är vår duktiga Erika Torrång som har sin ponny Shazli uppstallad hos oss som gjort den. ettahnia.blogg.se

Både Rangun och Limit fick idag varsitt dressyrpass på träns för lite omväxlings skull.. Det stod en "sockerbit" i ena hörnet med ett rött schabrak på som var livsfarligt, trodde nästan att jag skulle flyga av Limit för ahn var verkligen på tårna för detta. Rangun skötte sig dock mycket bättre..


Jag & Rangun Foto:Erika Torrång

Jag red även Lady på fm efter att jag varit hos tandläkaren - jag hade mycket fina och välskötta tänder! :D känns bra.. Lady var också fin och Åsa hade tänkt vaccinera henne idag eftersom Tove var ute för att titta på Werra och Ronjah.. Det fick dock ändras då jag frågade Åsa om hon ville att Lady skulle få tävla på lördag! Åsa blev som ett barn på julafton och startade genast att planera allt de måste göra innan tävlingen :) Eftersom Maria G bara ska rida LB:2an på Uranos får jag ta hennes plats i LB:1an med Lady.. Ska bli superkul! Så blir en start för mig även på lördag..
På söndag blir det ju en massa starter! Ture i LA:4, Mille & Limit i MsvC:2 och Rangun i MsvB:4..

Mille ska ju få hoppa har vi bestämt men eftersom han ändå var anmäld och det är hemma så ska han få gå en klass.. Vilket betyder att jag måste rida honom lite innan kanske :P Imorgon blir premiär..

Fina Millemannen!

Poseidon var mycket duktig idag, inga "dumheter".. Han verkar börja coola ner nu, det är just i själva uppsittningsmomentet han blir spänd. Fia leder och jag hänger alltid först något varv innan jag sitter upp. Det är de första metrarna som är lite kritiska.. Han var mycket mer framåt i traven idag också - NU vill jag ut och gasa på lite efter nån snäll pålle - typ Gent :)

Sofi som går på vårt gymnasie fick idag rida Gaia.. På torsdag ska hennes nya "matte" komma och hämta henne.

Hmm ja det var nog vad som hänt idag på Ekelund!

Kram Madde

Kommentarer
Postat av: christina

lååångt inlägg idag ;) vi får pratas vid imorn...mår så sjukt dåligt :/

2011-04-12 @ 21:20:38
Postat av: Madde

mm blev visst så :P Gumman då - tänker på dig!

2011-04-12 @ 21:21:24
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jättesnygg logga!!

2011-04-13 @ 07:27:29
Postat av: Amanda

Jag kommer vara funktionär på söndag,ska bli kul att se hur det går för Ture.

2011-04-13 @ 13:25:40
URL: http://bloggarmanda.blogg.se/
Postat av: Ebba

Superfin logga! :)

2011-04-13 @ 15:54:23
Postat av: Frida

HAha, sorry Madde jag tänkte inte på jag ställde min moped där framför dörren :'D

2011-04-13 @ 20:39:22
Postat av: Madde

Jaså det var du som var den skyldige Frida :P

2011-04-13 @ 21:10:37
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0