Tillbaks i arbetsselen!

Publicerat: 2011-04-11 Kl: 22:15:45 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Ja det är ju ett tag sedan jag bloggade och Madde sköter ju denna sida alldeles utmärkt själv. Men nu är "chefen" alltså tillbaks är alltid så att efter ett par dagar undrar man om man verkligen varit borta. Men denna härliga dag gör ju att man lätt minns solen även om vi bara hade sol i 4 dgr av 14....tog en em fika på trappan utanför huset och satt i T-shirt. Red även på utebanan i T-shirt känns konstigt när vi lämnade Sverige så var det snö här så man har ju missat en del av för våren.
Idag började jag morgonen med träning för en flitig elev red ett dressyrpass på allra finaste hästen som var SUPERFIN idag. Kan bara inte förstå att han är 20 år. Formen kalas och traven var super idag, fina skolor o piaff o passage då orkar man arbeta efter det!
Hjälpte sedan Sofia o Madde före lunch Poseidon hanns också med spännande kuse det där men riktigt fin ser inte ut som en skottkärra längre.
Snabbt iväg för att klippa håret-skönt och kändes riktigt bra. Red sedan Jolita på utebanan i solen den hästen behöver ridas ofta för att hålla sig fin. Var alltså lite jobb där idag.
Red sedan ut med min första ridgrupp då flera haft det som önskemål. Sofia sa åt mig att jag måste se till att det blir kul...då de önskat att hon skulle rida ut med dem idag också. De tror tydligen att jag är tråkig att rida ut med.

Hmm ja de fick ju rida på idag efter sista galoppen så undrade en om det inte räckte med galopp...Ture var lite pigg men det var Bosson också som jag red. Hästarna älskar verkligen att få komma ut i skogen. Allt gick i alla fall bra då gruppen har blivit riktigt duktig!
Nästa grupp fick rida dressyr - bakdelsvändningar. Jag är dålig på att ha med det i min planering  mest av den anledning att det är svårt att träna det i en hel grupp och att alla då ska få den hjälp som behövs. Man måste verkligen öva och öva. Jag satt upp på Uranos och visade och då gick det mkt bättre för alla efteråt.
Tycker själv att det är mkt lättare att lära in något som man sett och har på nät hinnan. Efter det var det dags för min lilla dressyrgrupp men idag var de bara 1 så Anne fick en genomkörare och det såg riktigt bra ut.
Imorgon är det dags för gymnasiet som varit på praktik i tre veckor ska bli spännande att höra hur det gått.
Sofi tex har varit hos Tinne Wilhelmsson vad jag hört har hon trivts mkt bra.
God natt
Ann
Kommentarer
Postat av: madde

Klart att Arrobell är fin - ja och Fia har ju tränat upp honom medan du var borta! ;P hehe



2011-04-12 @ 17:31:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0