Tävlingsdax!

Publicerat: 2011-04-15 Kl: 21:39:18 | I kategori: Allmänt

Japp imorgon smäller startar helgens tävlingar här på Ekelund.. Imorgon lokal hästdressyr med div 3 lag i allsvenskan, LB:1 & LB:2.. På söndag regional hästdressyr med div 1 lag..

Sitter nu och väntar på kvällens efterätt made by Sofia - kladdkaka :)

Idag startade jag som vanligt dagen med Rockii och därefter Tiger. Bad mamma att kika lite när jag red, Rockii är i ngn form av "trottsålder" då han på ena långsidan inte ville gå alls medan på den andra så gick det i en väldans fart - efter en den jobb så gick han till slut och vi avslutade passet mycket svettiga båda två.
Tiger var mycket mer okomplicerad, han sprang så fint framåt men mot slutet så tog kraften lite slut.. Nu ska de få vila lör-sön då det är tävlingar till sent på kvällen..

Red Lady en stund innan Åsas lektion på fm, red bland annat igenom morgondagens program :) Sedan red Åsa och det gick mycket bra! Fick även prova på en av våra lite nyare inackorderingars hästar efter detta, "Jossan" en lite äldre hopphäst som två systrar har uppstallad här.

MRK's Div 1 lag 2010.. Vinst hos Eskilstunaortens RF.. Från v. Josefin Eriksson- Saphir, Ann Holmqvist- Don Negro, Sofia Holmqvist- Arrobell och jag på Rangun!!

Fia hoppade Memo, Mille & Limit på em. Jag red ut en sväng i det fina vädret på Rangun och sedan hade jag lektion för "Ungdomsprojektet" där det var många borta så jag hade dem i en grupp och det blev hoppning på schemat! Duktiga :)

Direkt efter hade jag en lektion för Ebba på Gordon och sedan red jag ett kortare dressyrpass på Ture :)

Kram Madde 

Kommentarer
Postat av: Christina

du han med ganska mkt du ;)

well..good luck :D <3

2011-04-15 @ 23:02:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0