Underbar :)

Publicerat: 2010-09-10 Kl: 20:53:15 | I kategori: Allmänt

Ja är det inte helt underbart att komma hem till en nystädad lägenhet med tända värmeljus? :) Tur att jag har en sån fantastisk pojkvän som fixar det mesta när jag är i stallet..

Började dagen med privatlektion för Åsa 1h.. Sen mockning och så red jag och syster ut och galopperade finhästarna Mille & Limit på stubben.. Synd att det fortfarande är ganska blött, det går inte att rida på så fort och man vill inte heller rida så länge eftersom det blir mkt jobbigt för dem och det är heller inte bra för benen att gå på för mjukt och tungt underlag.. Förhoppningsvis så är det uppehåll ett tag till så man hinner rida lite mer på stubbåkrarna innan bönderna ska sätta plogen i backen :P

Sen lunch och så fick Rangun sig ett ganska tufft dressyrpass i ridhuset, mamma kollade, som vanligt mycket galopparbete som jag ändå tycker blir bättre och bättre. Vi avslutade passet med lite piaff/passage arbete som han gör allt bättre och bättre, idag gick det faktiskt nästan att ha spöt vilade på korset under det arbetet - vilket är bra för att peppa dem att sätta under sig mer med bakbenen.

Efter Rangun hämtade jag in Leo för ett dressyrpass, idag provade jag också med en ny ide jag fick att hon fick gå på skritten med sadeln innan jag red.. Eftersom hon har lite typ av sadeltvångstendenser när man sitter upp och det vart faktiskt mycket bättre tycker jag..
För övrigt så kändes hon riktigt fin och mamma tyckte verkligen att gångarterna utvecklats enormt på sista tiden! Härligt..

Jag hade ju tänkt träna idag, Body Pump kvart över fem till kvart över sex, så vart det dessvärre inte för jag åkte inte hem fören halv sju så tidsplanen sprack :P Tänkte köra imorrn, tror jag, halv 11 till halv 12.. Kan nog vara ganska skönt att ha gjort det så pass tidigt på dagen. Efter det ska jag ut till Bidermans för att se om de fått hem de grejjer som inte fanns sist och sen ska jag till Strängnäs för att handla på ett presentkort jag fick i födelsedagspresent förra året :P och så tänkte jag hälsa på hos en gammal klasskompis som bor utanför Strängnäs..

Fick också världens finaste sms på eftermiddagen - vart helt rörd när jag läste det och måste ju berätta vad det stod :) Fick det av Ebbas mamma Carina.
"Madde du är verkligen så otroligt duktig, du är så bra på att se och lära ut och utöver det är du så lugn och positiv vilket du överför till Ebba, du är verkligen en fantastisk person"
Åh finns det något roligare än nöjda elever?! Lyckliga jag..

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0