Snyggt till tusen :)

Publicerat: 2010-09-23 Kl: 19:57:13 | I kategori: Allmänt

Ja nu är Ekelund verkligen s*itsnyggt! Idag städade vi ifrån tidig morgon ändå till klockan blev halv ett och tre kontrollanter kom ifrån Svenska Ridsportförbundet.

Det är krattat överallt, alla boxar är skurade och vattenkoppar o krubbor även de skurade.. Hagarna är mockade extra noga och allt är snyggt uppställt på rätt plats.. Nu räknar vi med att hålla den höga standard som vi städat upp och hela tiden strävar efter att förbättra, vilket kan vara svårt då det är många människor och hästar o omlopp på gården och vissa inte ser längre än vad näsan räcker.. Dvs inte håller ordning, gör rent efter sig och sin häst eller följer våra stallregler..
Allt känns verkligen så mycket lättare och roligarenär det är snyggt och rent runtomkring en!!!

Så  vi ser nu fram emot en snygg omgivning framöver!
Jag passade på att ta lite bilder på gården också men ja glömde såklart kameran där..

Rangun fick gå på skritten på morgonen i 30min och Mille fick gå 10min.. På em red jag och syster ut på Leo och Mille vilket de tyckte var härligt i solen.. När vi kom tillbaks var Rangun och Limit skvatt galna i hagen och jag fick gå i 15min med Rangun på ridbanan för att han flåsade så och hade hög puls.. Plus en sko som saknades så pappa vart sådär nöjd :S

Imorrn kommer Gunilla efter lunch en kort stund för att jag och Fia ska hinna rida igenom programmen inför söndagens tävling.. Vår klass börjar tydligen inte fören kl.17 så det lär bli en sen kväll..

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0