Skördedags

Publicerat: 2010-09-06 Kl: 22:44:08 | I kategori: Allmänt

Hejsan,

Ja nu är andra skörden slagen. Jocke slog igår så nu hoppas vi på uppehåll så att det blir ordentligt torrt innan vi ska plasta.
Snart ska vi börja fodra med första skörden då ska vi ta prov och skicka på analys så att vi vet vad det är för näringsinnehåll.
I helgen var det ju blandat resultat på tävlingsfronten. Sofia fick ju till det med en placering i sin tredje LA på Limit bra jobbat strax över 64 %. Maria på Lille Castor hamnade precis utanför placering några poäng efter.
Själv red jag ju som en kratta dagen efter. Får se hur det blir med kommande tävlingar. Se hur det går på träning i veckan.
Inte så sugen att åka i helgen i alla fall.
Amanda var ju duktig igår också hon red på 70 % i LB o 60 % i LA.
Imorgon är det gymnasiedags igen.
Ska släppa över unghästarna vid Åbykvarn även på den övre vallen. Gjorde ju inte det då käre grannen tippat hur mkt äpplen som helst där. Så nu drar vi om staketet så att inte hästarna kommer åt dem.
Red Uranos på em - fina hästen riltigt kul var det.

Mina elever har idag haft hoppning på schemat . Så duktiga!!!!
Min 19.00 grupp som förut inte hoppat så mkt har blivit så modiga. Vi hoppade en lång linje.
Trav hopp in ett galoppsprång till nästa osv totalt 6 språng. På slutet när alla hade bra rytm igenom hela serien så höjde jag upp några av hindren. Så de flesta hoppade 80 på de två högre. Jag brukar alltid säja att höjden inte har någon betydelse utan viktigt att träna vägar, rytm, balans. Men många vuxna har stor respekt för hinder så det är bra att känna att man kan hoppa lite högre och då är det bra när man har en linje som man bara rullar på i.

Nu är det sovdags.
Godnatt
Ann
Kommentarer
Postat av: jenny

hej alla! cally mår fin fint! (ta i trä) har provat flera specialister som ska hjälpa mig med hennes "problem" i benet.. det har ju gått upp en gång:( dom tycker inte det är dags än för föl, men förhoppningsvis nån gång att det går:) jag masserar och stretchar henne varje dag och tar promenader i skogen vilket hon oftast gilar men hon ska ju äta hela tiden! suck. cally har även fått en bästis, gibson dom e typ oskiljaktiga.. det verkar även som att vi får stå kvar i stallet! bra för här trivs vi bra. mvh jenny och cally!

2010-09-07 @ 19:25:18
Postat av: Ann

Vad skönt att höra krama henne massor från mig. Häromdagen sa jag fel till någon bad att ta ut Cally.....ska försöka att komma o hälsa på finaste Cally.

2010-09-07 @ 22:19:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0