Högsta betyg

Publicerat: 2010-09-25 Kl: 15:11:26 | I kategori: Allmänt

Hejsan,

Har ju glömt att berätta om resultatet från distriktets (Ridsportsförbundets) kontroll av anläggningen.

Det gick ju alldeles strålande - högsta betyg! Inga påpekningar/anmärkningar. Känns mkt bra för oss som driver anläggningen så är det otroligt viktigt att ha en kvalitetssäkrad anläggning.
Hoppas även att alla ni som tillbringar er tid här antingen som ridskoleelever eller inackordering tycker att det är värt att ha en anläggning som är välskött. Det krävs ju då från alla inblandade att man är rädd om anläggningen och håller ordning på sina egna saker och alltid är ett gott föredöme för andra.
Det handlar ju i grund och botten om säkerhet! Ordning och reda och regler som följs ger säkrare hästar och bättre miljö :-)
Det var även roligt att vi även kan söka en tilläggsskylt = utbildad personal. (Blev informerad om det i torsdag av Lollo som jobbar på kansliet). Så nu ska jag fylla i dessa papper så vi även kan stoltsera med den skylten på vår stallvägg!
Idag är Elin o Ida och tävlar DM för ridskoleryttare och jag är sjukt nyfiken på hur det har gått med Ronjah o Lindsey.
Tyvärr är inte Nyköpings Ridsällskap uppkopplat på eqiupe så man kan ej se resultaten vartefter de rider. Men förhoppningsvis är de väl snart hemma.
Ha en bra lördag!
Ann 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0