Ett par timmar till på dygnet skulle inte vara helt fel..

Publicerat: 2010-09-26 Kl: 22:39:40 | I kategori: Allmänt

Jaha då har jag just ställt in Rangun och Fia har fixat med Arrobell efter söndagkvällens tävling i Nyköping MsvB:4 med DM för seniorer. Rangun var vääldigt fin på framridningen, trots det riktigt dåliga underlaget i det gamla ridhuset - det var stenhårt utmed sargen och i övrigt som att rida i en bergodalbana då underlaget gick upp och ned.. Han var fin i formen och hade en härlig framåtbjudning, väl inne på banan i deras nyare ridhus som även det hade mycket hårt underlag vart han stundtals lite spänd på vissa ställen. Han gillade inte deras sargdörrar :S I övrigt skötte han sig bra! Jag är nöjd med vår ritt dock kunde kanske poängen hamnat något högre med tanke på hur det såg ut för vissa andra ekipage. Hade en del missar som självklart drar ner, eftersom det var DM var det också tre domare och de var överlag mycket jämna på min ritt som slutade på 57,8% tror jag. Imorrn kommer alla bilder jag lovat nu i flera dagar.
Sofia och Arrobell lyckades rida ihop till ett DM brons och de vart även totalt fyra i klassen på drygt 64%.

Innan tävlingen hann jag även med att rida Lady åt Stella som även tittade på vilket kan vara bra då kan jag lättare visa och förklara allt.

Mille och Leo har haft en tvådagars helgvila, planen var att Mille skulle gått igår men på något vis så hinner man inte med allt tror jag ofta är lite av en tidsoptimist!

Nu är det sovdags.. Mycket att göra imorgon..

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0