Det var den dagen det..

Publicerat: 2010-09-22 Kl: 21:27:32 | I kategori: Allmänt

Ja tidigare var onsdagar en av mina favoritdagar i veckan men eftersom jag nu först har lektion på Ekelund till 6 och sen lektion i Strängnäs mellan 7-8 så känns inte onsdagarna fullt lika sköna längre, mest på grund av den långa dagen för jag tycker det är kul med lektionerna speciellt Tilda.
Idag var däremot Tilda sjuk så det vart ingen träning för henne utan jag kunde istället åka hem lite tidigare än vanligt efter en fullspäckad dag med mycket städning osv inför morgondagens inspektion ifrån förbundet.
Riktigt snyggt är det iaf nu! mer kan självklart alltid göras men allt hinner man faktiskt inte med.

Efter som Rangun bara ska skrittas fick han starta dagen med ett 30min pass i skritten, vilket han gör strålande nu :) men han har fortfarande mössan på vilket jag insåg idag är mycket bra för jag var inne i vårt lilla stall och misstänker att han kanske ruskat lite kraftigb på huvudet eller liknande för det vart en väldans liv på bandet och när jag kom dit så hade han fått av den på ena örat :S Han är ju så extremt ljudkänslig så det känns som att luvan kommer att fortsätta vara på!

Mille fick lite massage med liniment på sitt högra bakknä och sen red jag ut en sväng på grusvägarna, by myself (!), och han skötte sig överlag mycket bra.. På hemvägen var han mycket trött efter allt galopparbete så då orkade han nog inte riktigt hitta orsaker att bli rädd eller inte vilja gå framåt. Duktiga Mille! Båda två var genomsvettiga då vi kom tillbaks, jag hade en alldeles för tjock jacka.

Jag hade lektion för gymnasieeleverna även idag och de var sugna på hoppning så det vart en studdsövning som jag fick förslag på av mina käre vän Christina i Skåne.. Trestudds på kort diagonal sen la jag in en 15m volt i trav över fyra bommar sen trestudds igen på kort diagonal.

Jag red Leo  på utebanan efter lunch och hon var SÅÅ fin! fattar inte hur syrran kan tycka hon är så hemsk för jag satt med ett leende på läpparna genom hela passet :D Allting börjar verkligen falla på plats..

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0