Vilken tisdag..

Publicerat: 2010-10-05 Kl: 20:14:09 | I kategori: Allmänt

Ja dagen vart inte helt som jag tänkt mig men ändå ganska bra i slutändan.. Blir alltid stressigt när jag ska handla på morgonen eftersom Ica inte öppnar fören 8.
Sen stallfix innan jag skulle ha lektion kl.11-12 sen skyndade jag mig som tusan för att hinna rida Leo i ridhuset innan kl.13 då det skulle komma en tjej och titta, som sen inte dök upp :(
Så då gjorde jag snabbt iordning Rangun och mamma hjälpte mig med ett tufft galopparbetespass i ridhuset, herregud vad det krävs ridning!! Men så fin han blir när jag verkligen gör rätt! Sån enorm skillnad på galoppen nu, Liane är verkligen guld värd och jag har verkligen fått ordning på så mycket tack vare hennes hjälp även fast det inte blivit så många träningspass eftersom vi måste åka så långt.

Så efter det kom alla kidsen med bussen och jag "utfodrade" mellis till dem innan jag sen tog in hästar och hann rida Mille i ridhuset en kort stund innan jag skulle ha lektion igen halv fem.. Han var faktiskt riktigt fin och jag vågar verkligen rida på lite mer nu, tror ridningen på Rangun verkligen hjälper mig även på Mille - i grund och botten är det ju samma princip på alla hästar.

Imorrn blir det förhoppningsvis en lite lugnare dag, men lång då jag har lektion i Strängnäs på kvällen.

Nu duschdags!

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0