Vi går mot vinter och kalla tider :S

Publicerat: 2010-10-14 Kl: 21:28:05 | I kategori: Allmänt

halloj o go' kväll!

Idag har vi haft fortsatt fullt upp med alla hästar.
Gunilla har ju som sagt varit och tränat oss idag, jag fick börja med Mille kl.10 och han gick bra vi tränade på LA:4an inför söndag och fortsatte med mycket framåttänk och inte för mycket i handen.

Ranguns tur efter att Fia ridit Limit emellan, han gick riktigt bra vart väl ett ganska varierat pass med mycket galopp såklart. Mycket programdelar och jag red en del av de delar som ingår i det program jag ska rida i Enköping FEI's Lagtävlansprogram för juniorer. Den tävlingen är den 6:e november.

Efter lunch sen började vi med Poseidon efter att vi tagit in alla hästarna ifrån hagarna. Han skötte sig utomordentligt bra med Kapsonet och hade riktigt bra trav då vi longerade. :D Sen var det Demeters tur och idag valde jag att tömköra eftersom det blåste verkligen storm!! man behöver faktiskt inte utmana ödet även om jag känner mig ganska säker med henne och hon inte brukar bry sig om sånt. Hon var iaf väldigt fin i tömmen!

Sist ut var "Leo" som fick sig ett dressyrpass även idag i ridhuset, idag vart det extra träning för henne då vi endast hade 20*40m eftersom lektionerna hade börjat på den andra halvan plus att det droppade in 3st privatryttare som skulle rida samtidigt. Det gick iaf STRÅLANDE bra - ahde en riktigt fin känsla med henne och vi jobbade ganska länge i skritten i början med att flytta sidvärts och även framdelsvändningar..
Leo.. Fia tog lite bilder när jag red :)

Hon börjar bli SÅ fin..

Stora stallet

Imorse släppte vi ihop Leo och hennes hagkompis Carezza till de andra unghästrarna så jag tog med mig kameran i högsta hugg men de vart inte ens ett varvs springande eller busande :( Walza och hennes fölis stod nästan vid grinden så de var de enda som fick vara med på bild eftersom de andra stod läängst bort i hagen..

Kram



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0