Två dagar i full fart

Publicerat: 2010-10-22 Kl: 22:34:09 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Har nu precis kommit in. Idag kom Telias ridsektion hit för ridweekend hela helgen. Jättekul denna gång var det tre nya deltagare och fem som varit här många ggr tidigare.
Härligt att träffa dem igen. Började dagen med ett pass i ridhuset på finaste hästen tänk att en häst kan göra en så glad!
Det är en lycka att rida honom varje gång. Därefter kom ett par som letade stallplats till dotterns C-ponny och den kommer hit redan nästa söndag. Klorin och Zorba ska ju flytta till sitt egna nya stall som nu börjar bli färdigt.

Sedan skulle jag hjälpa Madde o Martina i ridhuset men då kom en ny blivand elev och bokade in privatlektion, snabbt upp för att äta lunch.
Planera maten för helgen och så till ICA för att handla ngt stressigt blev det var hemma prick 15 när kursen skulle börja.
Nu har alla ridit och ätít de sitter säkert kvar och har det trevligt fortfarande.

Har fortfarande ont i kroppen eller benen efter gårdagen. Vilken dag Tove-veterinären är säkert ännu mer sliten efter all tandrspning mm.

Ja inte redo än för en redogörelse från gårdagen. Om vi säjer så här så hittade vi röntgenförändringar. Så supertrist då vi lagt ner mkt tid,pengar på att få henne ok efter att hon som 2 åring sjönk ner i ån.
Hon fungerar ju helt att rida men det går ju ej att sälja henne som en helt ok häst.
Få se hur vi går vidare det är ju inte ngt ärftligt hennes mkt fina åring var jättefin på röntgen. Så vanlig ridning och avel kommer hon säkert att duga till gäller bara att hitta någon som vill ha en så stor men snäll häst.

Nu ska jag sova
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0