:( snö!

Publicerat: 2010-10-22 Kl: 19:55:44 | I kategori: Allmänt

Bhu! Uscha för snö och kyla! har ca 1dm snö hemma på Ekelund, tog ganska långt tid att köra imorse så det gick ganska trögt på E20..
Idag har det varit full rulle på Ekelund som vanligt, privatlektioner, visning av anläggning för kunder, rida och sköta alla hästar osv osv.. Jag och Martina fick lite hjälp av mamma på fm, jag red Rangun och Martina Leo, förstår mig inte riktigt på Rangun då han var ganska hemsk första 15-20min och sen helt plötsligt så bara gick han som ett spjut :S Då tänker man sig som så att han är en häst som behöver mycket uppvärming men då kan man ju fundera över onsdagens pass på han var så sjukt fin ifrån första stund plus att han då vilat i tre dagar..
Leo fick jobba ordentligt idag och hon såg riktigt fin ut, mycket sidvärts för att få henne lösare i bogarna.

Mille red syster då hon ska hopptävla i Eskilstuna imorn, typiskt att hon ska hit bara för att jag ska vara på Ekelund typ hela dan.. Poseidon longerades och det gick kanon det räkte med mig som "gas" och martina slapp springa med pisken bakom för att få honom att tänka framåt - skönt att han lär sig så snabbt fina pojken - han rör sig dessutom riktigt bra, finfina bakben :D
Demeter vart det bara longering för idag då det var hur mycket hästar som helst i ridhuset, hon fick iaf trava över lite bommar samtidigt och det gjorde hon bra i vänster varv, höger var svårare. Till slut avslutade jag dagen med privatlektion för Stella, vilket gick bra !

Imorrn blir det först lektion för Tilda i Strängnäs sen till Ekelund och lektion för Ebba innan det sen blir mockning och ridning av hästarna..

Mamma och "Svarten" i Gnesta i sommras..

Kram
Kommentarer
Postat av: Sisterhood

Jätte fin blogg! ;)



Mvh Sisterhood

- En dressyr/hoppryttare & bartenders vardagsblogg..

2010-10-22 @ 21:59:44
URL: http://www.siisterhood.blogspot.com
Postat av: Madde

Tack "Sisterhood" :D

2010-10-22 @ 22:23:54
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0