Regn regn regn och vadå? Ännu mer REGN!

Publicerat: 2010-10-24 Kl: 15:23:28 | I kategori: Allmänt

Skitväder!!

Detta är inget hästväder.. :( Allt är skitigt, genomblött, trist, kallt och eländigt.  Hästarna tycker inte heller att det är så kul..

Ja igår red jag dressyr på Rangun, samtidigt som mamma hade hopplektion så han var livrädd för att han skulle få hoppa stackarn.. Han kändes mestadels spänd och ngt motspänstig men jag fick ändå till en del riktigt fina byten och skolor i både trav och galopp. Mille skulle ju ha tävlat med Sofia men han var svullen i bakbenet då han hade fått en sår, pälsen var lite avskrapad, så on valde att inte åka. Jag gjorde pajer till mammas weekend en med kryddig köttfärs, f. stekta champinjoner ooch mozzarella och en med tonfisk, f. tomater och creme fraiche.
Ebba fick rida Gordon på sin privatlektion och det gick super, hon RED verkligen ifrån första stund :)
Tildas lektion valde vi sent på fredagskvällen att ställa in då de bara har utebana som det såklart var en del snö på..

Idag hade jag tänkt att bara ta det lugnt och vara ledig ifrån hästar och stall men så vart icke fallet då Fia skickade ett sms på morgonen och sa att hon var sjuk, och pappa var ju ute i skogen och roade sig så det var bara att ge sig själv en spark i baken. Väl på Ekelund mockade jag först i vårt stall innan jag hämtade in Rangun och ställde honom på skritten innan jag gick för att laga lunch till kursen, tagliatelle med citronolja och grön pesto samt en musselsås med krossade tomater, lök och finhackad vitkål. Hoppas det vart gott :)

Mille fick också gå ett 30min pass på skritten. Vi tog in de flesta hästarna innan jag sen åkte då de var genomblöta :(

Nu ska vi kolla på en skräckfilm :S som vi varit och hyrt "Hush" heter den.. Får se om jag kan sova sen ikväll.. Tog med mig mammas dator också då jag ska fixa med den nya hemsidan också :)

Imorrn blir det träning för Liane hemma hos henne utanför Nyköping!! :D Jag med Rangun och mamam på Arrobell.. Ska bli kul att visa upp Rangun då jag verkligen tycker att det hänt SÅ mycket sen jag var där sist!


Foto: Erika Torrång

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0