Middag..

Publicerat: 2010-10-08 Kl: 22:25:36 | I kategori: Allmänt

Halloj!

Ikväll har ja och Anders haft en del av hans familj på middag, vi bjöd på ugnsbakade rödbetor med en citron och örtsås, lammkotletter, marinerade tomater och mozzarella samt en kall sås på turkisk yoghurt, gräslök och sweet chili sås. Till efterätt vart det hemmalagad äppelpaj med vaniljsås :) Känner mig ganska mätt nu :S


Idag har det också varit mycket stressigt och det känns som att det mesta inte blri gjort som man tänkt sig.. Lektion för Åsa på Lady på morgonen och sen fixa stallarna innan det var dags för lunch med farmor halv tolv.. Sen red jag och Fia ut runt sjön  på Leo och Limit, Leo hade riktigt bra framåtbjudning hela vägen runt, hon börjar få bra kondition och styrka nu.

Sen tänkte jag egentligen rida dressyr på Rangun men Fia skulle hoppa Mille och Bosson så då tänkte jag att jag kunde ju passa på att skutta honom över några hinder om det ändå står framme, men när jag gjorde iordning honom så kändes han inte helt ok i benen. Han är alltid lite gallig och speciellt i bakkotorna men nu var det mer och även fram så han vart noggrant borstad och så fick han en rejäl frisering av manen innan han sen fick gå 30min på skritten. Tror inte att han skulle känts oren eller halt om jag ridit men han har gått ganska hårt ett par dagar och nu har jag ändrat en del på ridningen vilket kan göra att det blir andra påfrestningar och andra muskler som jobbar mot vad han är van vid, så jag masserade in Arnika gel på senor och kotor och sen fick han nattbandage med Back on Track paddar.

Passade på att träna Poseidon, 2,5år, medans Rangun promenerade. Han var riktigt lerig och när jag sen fått fram en häst under leran så fick han benskydd, sadel, träns och sen gick vi några varv på utebanan.
När man sadeltränar unghästar kan det vara bra att ha en gammal sadeln som inte är värd så mycket om det skulle hända något som gör att den går sönder. Så Poseidon fick ha en gammal syntetsadel - dessa är också ngt lättare at ha  på ryggen - han brydde sig inget speciellt om sadeln eller den andra utrustningen.
Lille skrutten - visst är han lik Rangun??

Nu ska jag strax sova imorrn blir ytterligare en galen dag :S Först fixa naglar mellan 10-12, var sjukt länge sen nu. Sen ut till Strömsholm och hämta Christina innan vi far ut till Mariefred och på vägen ska vi plocka upp Ebba och även stanna på systemet för att handla vin till mammas kurs. Sen mocka, lektion för Ebba, laga lunch till söndagen, rida och såsmåningom iväg till Strängnäs för utgång tillsammans med ett stort gäng tjejer. Får se om jag hinner med att andas ngt under dagen :S

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0