Ibland undrar man vad man håller på med och hur man orkar..

Publicerat: 2010-10-29 Kl: 20:48:18 | I kategori: Allmänt

Ja go' kväll allesammans.. Är just hemkommen ifrån Ekelund efter en låång dag, började med provatlektion på morgonen som efterföljdes av mockning, lunch och sen en sväng ut med mamma och Fia på Arrobell, Limit och Mille. De tyckte det var urskönt att få komma ut och galoppera av sig lite på de mjuka grusvägarna.
Sen iordningställande av Leukothea för den första spekulanten kl.14 därefter red jag Rangun - som fick gå DRESSYR IGEN, stckarn hela veckan.. De ringde nämnligen ifrån SRK och de hade fått så många strykningar att jag kunde få rida om jag ville, trodde jag verkligen inte då jag ifrån början var nummer nio på listan med bortlottade ekipage.
Jag var då tvungen att rida programmet till imorgon, MsvB:3, då jag endast ridit det EN gång tidigare och det var på tävlingen i Finspång i sommras.. Det kändes iaf mycket bra, förutom bytena som strulade en del - jag kan nu byta iprincip vart som helst volter osv MEN på linjen då man ska "vända över ridbanan" är det ruskigt svårt, jag lyckades iaf till slut klura ut hur jag var tvungen att rida för att det skulle bli bra :)
Jag har även bestämt mig för att rida på träns imorgon då jag red på det även idag och tycket han kändes fin, mamam tycket det såg super ut också :D och det är ju ändrat i TR sedan ett tag tillbaka för tidigare fick man bara rida på träns t om MsvB:2 har jag för mig..
”H” Betsling vid dressyrtävling i lätta klasser tom Lätt A:4 skall vara träns.
I Lätt A:6, Msv C:2, Msv B:1, Msv B:2, Msv B:3 och FEI:s Inledande program för juniorer är betslingen valfritt träns eller kandar, vilket bestäms av ryttaren.
I Msv B:4 och högre skall betslingen vara kandar.


Så imorrn gäller det alltså"!!

Efter mitt pass med Rangun tog vi en fika för att planera lite inna det var dags för de sista spekulaterna att komma, de åkte hemifrån starx före halv fyra och vi räknade med att det skulle ta ca 2h innan de kom - Ack så fel vi hade då det skulle dröja ända till 19'00 innan de dök upp :S jag hann iaf rida Poseidon igen, mamam hjälpte mig, och idag travade vi på lina!! Fina hästen, nu är det bara att ut och galoppera :D
Hade jag vetat att det skulle ta sådan tid hade jag ju kunnat ta Demeter också men hon var alltså kvar idag..
Förhoppningsvis så har vi sålt "Leo" och då kanske hon åker redan imorn  :P men inget säkert ännu. Hon skötte sif iaf exemplariskt och var så fin med båda som provred.

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0