Helgen till ändå!

Publicerat: 2010-10-10 Kl: 18:16:25 | I kategori: Allmänt

Ja det var fullt upp även denn helg, både kul och jobbigt.

Idag kollade vi, ja syrran och Anders, på YR Kraffthoppningen på Strömsholm eftersom vi åkte dit för att lämna Christina. Mestadels bra ridning och fina hästar såklart, men även en del mindre fina rundor fick vi se.. Alma som också gjorde debut i 1,45m på Kurage fick fyra fel i grunden och var jättenöjd med resultatet :)
Var kul att se Amanda Gullström på sin fina "Valle" också som var nolla med en jättesnygg runda i grunden och sen fick ett förargligt pet i omhoppningen, de slutade 6:a :D
Tog lite bilder på Alma och Amanda men var inte helt överens med min kamera idag så de är av lite varierande kvalite..

Alma & "Kurre"
Alma & Kurre i trekombinationen där de fick sitt pet på sista hindret då det vart lite långt och han inte riktigt räckte hela vägen fram.
Amanda & Valence på första hindret i grunden, en trippelbarr.
Första hindret i trekombinationen i grunden.
Hej! vad det går - snyggt! Detta är ifrån omhoppningen..

detta var den enda häst jag tog kort på utöver Alma och Amanda.. Tyckte den var så fin! Hade gärna tagit den till dressyrhäst då den rörde sig mycket bra :) Slöseri att hoppa på en så fin häst ;P hehe.. Kommer dock inte ihåg hästens namn.

Gårdagen var händelserik med väldigt mycket på schemat men jag hade världens bästa hjälp under em av Christina!! Hjälpte mig med städning inför mammas kurs, mockning, hästskötare och till slut tillagning av lunchen till idag. Sen tog vi låång tid på oss att göra oss riktigt snygga inför utgång i Strängnäs på kvällen - mycket lyckad och trevlig kväll!

Kram

Kommentarer
Postat av: Amanda

Tack Madde och det var jättekul att ni kom! Vilka fina bilder, får man sno en kanske? ;) Hoppas allt är kanon med er allihopa! Lycka till på tävlingarna i helgen!

2010-10-15 @ 10:19:48
URL: http://nogg.se/AmandaG
Postat av: moa freakin' carlberg ♥

hej! vad ska du göra en fin dag som denna? :)

2010-10-15 @ 10:33:00
URL: http://utankontroll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0