Frost i strålande morgonsol..

Publicerat: 2010-10-17 Kl: 08:32:56 | I kategori: Allmänt

God morgon!

Precis avslutat min frukost, som alltid består av fil och musli, ska nu ner till stallet för att förbereda MIlle inför dagens tävling. Vi ska åka kvart över tio och Fia startar 12'05, jag rider sist i laget så det är inte fören kl.14'40.
Mille ska iaf vara strålande snygg idag, igår fick han ett välbehövligt bad då speciellt svansen var riktigt smutsig. Han har ju ENORM svans, jag tvättade honom strax efter tre och när jag vara nere i stallet igen strax efter åtta så var den fortfarande inte helt torr :S Då flätade jag den iaf och bytta till hans natttäcke, ett svart lite tjockare thermotäcke. 

Dagens tävling som förhoppningsvis leder till seger efter de två tidigare deltävlingarna då vi varit typ 2poäng ifrån seger båda gångerna :P Mille kändes iaf grymt fin igår - Pether Marknes träning har verkligen gått snabbt framåt, han känns så mycket rörligare, lättare och mer frame för skänkeln utan att hänga sig i handen :D KUL KUL!!

Så efter tävlingen ska jag till stallet och fixa med mina prinsar innan planen tydligen är en tur till Stockholm för att fira Anders farmor som fyller 80. Hej och hå! Fullt upp även idag..

Wish us luck!

Kram och hoppas ni får en härlig söndag!

- tänk på att det är älgjakt i skogarna nu så det är bäst att hålla sig till vägarna vid uteritt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0