C*C*Coold!!

Publicerat: 2010-10-13 Kl: 21:23:20 | I kategori: Allmänt

:S

Nedfrusen och ändå är det inte ens minusgrader ännu.. Känns inte lovande inför denna kalla årstid! Just tagit en varm varm dusch efter att ha varit ute hos Tilda och haft lektion.

Jag insåg också när jag gått och  lagt mig igår att jag missade själva poängen med överskriften till inlägget igår "hoppning".. Mamma såg det också och undrade idag om jag var trött då jag skrev inlägget :P Jag var ju med och hoppade i första gruppen för Erik Berggren på Jolita då det fanns några platser över.. Så jag skött fram Stellas privatlektion till imorgon så jag kunde vara med och skutta runt lite.. Har inte ridit Jolita så mycket och nu var det väldigt länge sedan jag satt på henne, hon kändes stundtals fin men behövde verkligen mycket lösgörande arbete på böjda spår då hon gärna vill bli rak och även vika sig inåt..

Idag har Sofia varit och fixat med ekonomin och bokföring hela dagen och pappa har varit iväg och jobbat på annat håll så det har bara varit jag och mamma i stallet under dagen..

Vi red ut på Arrobell och Rangun på fm, som för övrigt häller på att tappa en sko igen så efter ridturen fick han gå ut i en mindre hage själv..
Mille fick vila idag med ett 30min pass på skritten, imorrn kommer Gunilla för att trimma oss :)
Leo fick ett lite tuffare dressyrpass i ridhuset och mamma tyckte hon såg fin ut!

Demeter longerade jag, när vi longerar har vi alltid hästarna inspända och oftast med en "gummisnodd" som även hon fick använda idag. Sen satt jag upp och mamma longerade mig några varv och släppte mig sedan och jag red ett par varv till.. Så FIN!

Poseidon hanns tyvär inte med idag men imorrn ska han få bli longerad igen och då med en sk Kapson, ett longeringsträns utan bett. Han behöver även tränas mer på att lyfta hovarna osv för där fungerar inte riktigt kommunikationen.

Sedan var det dags för lektion för mina "nybörjarbarn" mellan 17-18, de ville rida barkacka idag igen så det fick de, bra balansträning och jag byggde upp en "styr"bana med massa koner och bommar.

Fina Leukothea

Tävlingsdax på söndag!!

Kram
Kommentarer
Postat av: anna

hej, är arrobell till salu? mvh anna

2010-10-13 @ 21:46:36
Postat av: Ann

Aldrig man säljer inte en sådan häst. Här bor han livet ut.

2010-10-13 @ 23:07:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0