Bilder..

Publicerat: 2010-10-03 Kl: 19:53:06 | I kategori: Allmänt

Syrran tog min kamera för att fota Limit i veckan  men det var iprincip bara skitbilder alltihopa :P hehe.. här är några av lite bättre kvalite kanske..
Puss på kameran

Härlig kvällssol!

I början av sommaren skulle jag parkera..
en transport mellan två andra transporter.. men då jag skulle ställa tillbaks transporten så hade en av de andra transporterna varit ute och åkt och den som sen hade parkerat sin transport ganska illa rent ut sagt. jag tänkte att jag får ALDRIG in en till emellan men jag hade Maria G som parkeringshjälp och hon sa att det gick, hur jag nu kunde lita på henne, så jag backade på.
Detta är alltså resultatet :D och hon hade rätt DET GICK men jag hade inte många centimeter till godo!!

Jag och Mille innan start igår!
HA HA HA!! Mattias som sköter sekreteriatet brukar alltid hitta på något bus vid varje tävling igår var jag den drabbade - fast jag märkte det inte ens själv först. När jag skulle hämta mitt protokoll fick jag detta och tänkte att jag kanske hörde fel i högtalarna, 61% och att det istället var 59% ( det står till och med 49% men det registrerade inte jag) vart väldigt konfunderad då jag såg att jag ahde fått en 3:a och kommentaren "Svag" på ena skänkelvikningen - en 3:a då har man ju knappt ens utfört rörelsen :S men när jag då stod och väntade på att få beklaga mig för mamma som kom Matthias med ett leende på läpparna och frågade om jag ville ha det riktiga protokollet.. Knappt ens då fattade jag vad han menade - BLONDIE :P

Klubbfesten i ridhuset i sommras! Happy people!!

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0