Varmt bad fick avsluta dagen :)

Publicerat: 2010-11-26 Kl: 21:06:26 | I kategori: Allmänt

Ja belive it or not men även fredagen har bjudit oss på ihärdig kyla om än lite mindre blåst idag vilket vi tackar för :) Jag har just avslutat ett mycket varmt avslappnande bad och därefter fick Buffy "hoppa" i och få sig en omgång med schampot.. Nu luktar hon lite bättre och är betydligt vitare i pälsen..

Syrran har just dragit iväg till Amanda Gullström för nån form av tjej/snackkväll antar jag så jag är kvar själv på Ekelund med lille "puffen".. Imorgon blir det absolut sista dagen i stallet innan jag åker på semester på måndag :) ska bli så obeskrivligt skönt och det känns helt ofattbart att det äntligen är dags! Var tre år sedan jag var iväg på nån längre semester, då med familjen - till Thailand :P

Idag har jag prata i tel med både mamma och pappa också :) Pga att jag inte lyckades få strömen att fungera i hagarna på baksidan av stallet och ridhuset :( Hästarna har nämnligen insett detta och står och hänger över den för att nå gamla grässtrån.. De hade det iaf ruskigt varmt och skönt verkar det som..

en härlig bild jag hittade på google.. Har faktiskt varit på den här ön en gång för många år sedan :P

Idag så har iaf det mesta jag ville få gjort blivit gjort tror jag.. Jag och Fia red ut en sväng på Catmandhu och Mille efter att vi tagit in hästarna och sedan skulle vi rida dressyr på Limit och Rangun men vi insåg att vi fick vänta tills efter att Kalypso åkt då de skulle hämta henne kl.17.. Det gick super med lastning osv vidare så sen kunde vi äntligen rida de sista pållarna.. Rangun kändes riktigt fin och på G, mycket ytack vare att de började bygga fram massa hinder så då vart han lite små spänd och nervös - vilket ofta gör honom lite bättre och kvickare.. Sofia tyckte inte alls det kändes bra med Limit så efter en stund så bytte vi häst och Sofia fick faktiskt till ett par fina byten på honom.. Limit kändes kanonfin - snacka om annorlunda typ av häst, självbärig i naturlig uppförsbacke! Jag jobbade på att han skulle ta tag i bettet framme med "lång" hals och hålla ihop sig, sedan vart det lite "passage funderingar" vilket ´jag tycker han gjorde riktigt bra och så avslutade jag med att testa byta galopp eftersom Fia fick prova detta för Gunilla i onsdags. Lite svårare på Limit då han är såå stark (på rätt sätt) och bär sig så himmla bra i den fövända att han får lite svårt att förstå att han faktiskt ska byta galopp.


Jag har också fixat och donat lite i "Bastun" då jag var och köpte lite mer grejjer dit igår kväll.. Nu börja jag bli riktigt nöjd och det är väldigt fint måste jag säga :D ska försöka komma ihåg att ta lite bilder imorrn så ni får se resultatet!

Nu hoppas vi och håller tummarna för att Kalypso trivs bra i sitt nya hem och att hon som vill köpa henne tycker att hon fungerar bra och vill behålla henne, hon ska ju få ha henne på prov i ett par veckor. Vanligtvis vill vi inte gärna låna ut hästar men nu är det så pass nära, Strängnäs, och köparna verkar vettiga så därför tycket vi att det var ok :)

Nu tror jag faktiskt att jag ska ta och sova - även om klockan bara är nio.. Det blir en lång och fartfylld dag imorn men stalljobb, rida, lektion för Ebba, handla mat osv, laga mat och hinna göra sig iordning innan gästerna kommer kl.18 för lite firande av min 22års dag som infaller på måndag :) Så om jag inte hinner med någotinlägg imorrn så vet ni varför- får då gottgöra detta på söndag istället!



Natti natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0