Pang,pang,pang

Publicerat: 2010-11-03 Kl: 23:15:05 | I kategori: Allmänt

Ikväll går det hett till på Ekelund........tur att man har en man som fixar det mesta. I början av min sista kvällslektion så ringer Jocke och ber mig att samla eleverna för det var fullt med vildsvin vid dyngplattan. Vi har en ek där och förstås ekollon på backen.
Så jag gjorde som han sa och strax efter kom första skottet. Endast Jolita reagerade ngt litet. Därefter kom det ett skott till.....så vi fortsatte sedan lektionen.
När vi kom in så var jag ju tvungen att följa med Jocke ut på dynghögen o titta på de två grisarna i mörkret då prasslade det igen-de hade kommit tillbaka....det lär dröja innan jag går ut själv i mörkret.
Jocke hämtade då bössan och pang sköt en gris till....
Så just nu håller han på att ta rätt på dem så får vi se när han kommer i säng i natt.
I söndags vågade inte Sofia gå vanliga vägen upp till sitt hus de har nämligen bökat upp hennes trädgård. Så då var Jocke ute o sköt en gris också.
Så på Ekelund har vi startat krig mot vildsvinen. I kväll har de tydligen bökat upp min plantering mellan Arro Bells hage o vallen.
Tur att man har en jägare i huset.
Stackars Alcaprinz o Jolita tyckte inte om lukten i kväll men i övrigt rätt lugnt bland hästarna.
Imorgon är det programridning här på ridskolan-Gunilla Åkerman kommer hit inför KM :et så de som vill har chans att träna.
Imorgon kommer min morbror med familj på besök ska bli kul  att träffas igen blir inte så ofta.
Godnatt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0