Kall dag!

Publicerat: 2010-11-08 Kl: 20:05:20 | I kategori: Allmänt

Imorse var det hela 11 minus på Ekelund! Dagen har  i övrigt bjudit på strålande sol och en del ridning.. Tjejen som provjobbade hos oss för ett par veckor sen som jag skrev lite om vart det ingen fortsatt anställning för då båda parter kände att det inte var helt rätt. Jag har då kontaktat en av de andra tjejer som varit och tittat på anläggningen och hon vart jätteglad, så hon kom igår eftermiddag och började sin "provvecka" idag :) Hon heter Sofia och det känns bra med henne i stallet och som "extra familjemedlem" även om hon bara varit en dag.. Så här i början blir det ju mycket att se hur vi jobbar och lära sig hur allt fungerar och så smått få lite koll på alla hästarna.. och det är ju några stycken vid det här laget.. :P

Innan lunch red jag Rangun som kändes riktigt fin och framåt idag, efter en stund kom mamma in för att rida "Dosan" men det gick väl sådär kan vi säga så sen fick jag hoppa upp och rida henne istället.. Hon betedde sig ganska märkligt.
Sen lunch och så tog vi in Demeter och Poseidon för att rida dem, Demeter gick som ett spjut - SÅ HIMMLA FIN HÄST! Poseidon var också mycket duktig, mamma longerade mig och jag tror att pappa satte på honom skor fram så vi kan rida ut lite mer ordentligt. Imorrn blir det ridhuset för båda då gymnasiet kommer och det är en viktig del i deras utbildning att se unghästarna och hur vi gör.

Mille såg mycket bättre ut i benet så imorrn ska jag rida lite lätt för att se hur han verkar, det är ju Erik hoppning imorrn så det är lite trist för honom och Fia att missa det..

På em hade jag också en privatlektion, samma tjej som förra måndagen, och hon har ju inte ridit sedan hon gick på ridskola som liten men det gick verkligen superbra för henne idag.. Red på världens bästa Uranos och han gick i form och var jättefin hela passet :) Vi har SÅ fina lektionshästar!!

Uranos som liten "bebbe" på ridbanan med mamma Trischa..

Kram
Kommentarer
Postat av: S

Åh, fina Trischa! /fd elev

2010-11-08 @ 21:14:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0