John Wayne is back!

Publicerat: 2010-11-15 Kl: 20:06:00 | I kategori: Allmänt

Ja för er som följt bloggen ifrån början vet nog vad jag menar med överskriften.. Under min tid i Tyskland fick jag det "smeknamnet" av Sabines bror Johannes eftersom jag red en del småvilda hästar.. Jag trillade iaf bara av en gång där :P

Idag fick jag min nämnligen en flygtur så det heter duga! Syster var lite klantig när jag satt på Poseidon så han fick spel och for högt och lågt med mig fastkramad runt halsen, jag for ändå av ganska snabbt vilket bara kändes bra för den bockserien han körde då jag väl var av var inte att leka med :S Jag kände bara av lite i ländryggen och svanskotan så det är nog ingen större fara, men lär säkert vara lite värre imorrn när jag vaknar.. Har ju inte varit still 1min sedan jag föll i backen..

Idag åkte alltså mamma och pappa till paradiset  i värmen.. Mmm bara två veckor tills ja och Anders åker ner till dem i solen :)

Dagen har bjudit på ösregn, ösregn och ännu mer nu snöblandat regn!! Jag dööör vill inte ha det så här slabbigt ute längre.. Hästarna, hagarna, täckena, gårsplanen osv osv ser ut som SKIT!!

Rangun fick gå ett lite kortare dressyrpass innan det var dags för privatlektion kl.16 och Demeter gick även hon ett pass i ridhuset - idag med fin dressyrsadeln, Milles Cobra satt som ett smäck!
Måste filma henne någon dag så ni får se hur fin hon är :)

Mille fick vila efter helgens tävlande och även "Dosan" fick vila idag..
Min lilla kisse Survive "Surris" som numera bor i ridhuset ovanpå kafeterian.. Hon är min bäbis :) Hennes mamma Ronja var min första egna katt och Surris har vi fött upp med nappflaska då Ronja inte hade tillräckligt med mjölk.. Urgo' kisse som älskar att mysa med de som sitter på läktarn.

Kram
Kommentarer
Postat av: Maria Granberg

2010-11-15 @ 20:58:51
URL: http://dressyrbloggaren.blogg.se/
Postat av: Maria Granberg

urgo kisse som älskar att skrämma livet ur hästarna när man rider................ hon borde flytta!!

2010-11-15 @ 21:00:37
Postat av: Charlotte

Söta Surris. Kommer i håg hur vi kämpade med henne!

Bästa katten nästan i allafall. Hade ju hennes bror oxå!



Ta hand om er

kram

2010-11-15 @ 21:00:39
Postat av: Ann

Ni far lov att skota er nar vi ar borta inga avramlingar om jag far be.

Kram

2010-11-16 @ 15:08:41
Postat av: Madde

Maria din lilla fjant :p Katten hjälper ju till med lite miljöträning, perfekt ju! Kanske inte på alla hästar men tävlingshästarna iaf :)

2010-11-16 @ 19:11:34
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0