God mat och trevligt sällskap :)

Publicerat: 2010-11-04 Kl: 22:18:46 | I kategori: Allmänt

Ja dagen vart lång - som vanligt kanske :P

Startade dagen med mockning och sedan kom Gunilla kl.11 och jag började med Rangun som var jättefin och vi tränade på programmet jag ska tävla på lördag - så det känns bra inför helgen :) Mille var ganska hemsk då jag började och jag sa till mamma efter en stunds kämpande "-Fia kan ju ta den här hästen och hoppa på om hon vill!" Han bara gick emot allt och kändes allmänt katastrof! Men efter en stund så vart han sen SÅÅ fin och både Gunilla och jag var överens om att så fin som hans galopp var idag har det aldrig varit.. Kändes som att jag skulle kunna göra iprincip vad som helst, helt lätt och mjuk!! Fina fina MIlle! Nu blir det mycket dressyr och styrkejobb innan jag åker och Gunilla tykcte verkligen att jag skulle börja lite smått med bytena nu - MEN bara om han känns så fin i galoppen som han var idag.. Annars är det ingen ide' och mening med det.

Jag hade en kort lektion för Stella då hon red igenom sitt program inför efter middagens programridning. Sen tog vi in hästarna och jag och Fia red ut en kort sväng på "Dosan" och Demeter.. Demeter har nu galopperat ute för första gången!! Totalt okomplicerad häst :)
Sedan hjälpte jag Ebba med framridningen till programridningen för Gunilla samtidigt passade jag på att linda upp ett stort trassel med vita lindor - hatar att trassla ut dem efter tvätt då det allrid blivit ett stort nystan av alla :S

Sen klippte jag lite ridskolehästar: Grappan, Gent och Jazza fick lite kortare hår, vi klipper dem bara på halsen och halva magen.. Och efter det vart det en god tre rätters middag med min mammas morbrors familj som är på besök ifrån Jönköping..

Nu är det iaf sovdags..


Millet

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0