Gårdagen..

Publicerat: 2010-11-13 Kl: 19:20:18 | I kategori: Allmänt

Ja igår vart det tyvärr inget skrivet här i bloggen då vi hade helt galet fullt upp! Började med att rida Poseidon och Fia tog Wega som ändå stog inne för att pappa skulle sko henne, Demeter skulle följt med men hennes mugg var väldigt irriterat så benen var supersvullna. Vi red iaf ut på vallen i snön, jag är väl helt galen kanske sitter upp på en 2,5 åring och rider iväg bakom Sofia - andra gången han går utan ledare. Han travade iaf på så fint bakom Wega :)

Efter lunch vart det full gas för att hinna rida alla hästar innan det skulle komma spekulater på Kalypso, ridskolehäst, kl.15.. Hon som kom för att titta är mycket intresserad så hon ska komma igen imorn för att prova.

Sen skulle Sofia Å (ja nu blir det så många Sofia på gå Ekelund så Sofia Å är tjejen som provjobbat denna veckan) till tåget i Läggesta så vi skulle åka kl.16 hade vi bestämt och sen fortsätta till Södetälje Ridklubb för att se Alma tävla och hämta upp Christina och Oscar. Vidare på bio på Heron, Due Date vart det som jag kan rekomendera för den var asbra!! Ruskigt rolig rakt igenom!


Jag och Mille på Arphus..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0