Det börjar arta sig..

Publicerat: 2010-11-23 Kl: 18:29:13 | I kategori: Allmänt

Ja här kommer då lite fler protokoll som jag lovat :)

Ja ni kommer väl ihåg det tidiagre protokollet ifrån min allra första tävling.. med ruskigt låga siffror.. Så här såg det ut nästan exakt två år senare på en lagtävling Div 2 hos Ridklubben Hubertus Trosa


Vad tycks?? Gaaanska stor skillnad va? :D
Minns den här tävlingen ganska bra också.. Tyvärr komemr jag väl inte ihåg exakt vilka fler som ingick i vårt lag..

Knappt ett år senare åkte jag på mitt första meeting och till min första regionala tävling någonsin, var väl kanske lite halvgalet att åka på ett 3 dagars meeting på sin första regionala tävling men men..


Belive it or not men jag slog till och vann!! Min första regionala start! Tror ni jag var salig då minsann :) Kommer aldrig att glömma prisutdelningen.. Det finns två bilder ifrån den prisutdelingen på väggen i kafaterian På Ekelund.

Dag två på detta meeting red jag Lagtävlansprogram för ponny och LA:2 som gick sådär får man väl säga men jag hade ju inte startat så många LA.. Hursomhelst så lyckades jag komma till A-final och då fick jag även rida LA:4 sista dagen.. Många nya program vart det den helgen men kul var det och det är verkligen ett minne för livet!

Så himmla trist att jag inte har så mycket bilder på den absolut bästa ponnyn ever! Den här är tagen på nån form av hopptävling eller uppvisning/avslutning tror jag, jag var livrädd för att hoppa då jag var yngre för övrigt :P
Mamma brukar säga då vi kommer in på att prata gammla minnen att hon inte tror jag hade fortsatt med ridningen om det inte vore för "Amsen" Armstrong.. Han lärde även många små ryttare att rida på ridskolan..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0