Bilder ifrån de senaste dagarna :)

Publicerat: 2010-11-18 Kl: 20:41:48 | I kategori: Allmänt

God kväll kära läsare!

Dagen har som vanligt dragit ut på tiden på Ekelund men nu är ja iaf hemma sedan nån timme..
Planen var ju att ta unghästarna på morgonen men då jag skulle rida Lady fick vi göra om planeringen, vilket ledde till att Demeter inte hanns med och Poseidon hängde vi på - han brydde sig inte ett dugg.. Lite märkligt måste jag säga..


På något skumt vis lyckades Rangun få in en liten spark (ganska löst) på mitt lår, det gick till så att jag höll på att spänna fast bukgjordarna på täcket medans han höll på och fummlade med höger bak och helt plötsligt kom benet farande under magen och hamnade på mitt lår - vi vart lika förvånade båda två!
Ännu ett blåmärke i samlingen lär växa fram..

Under em var det hoppning på schemat för alla hästarna! Jag var hästskötare medans Fia red, hon började med Limit sedan Mille, Bosson och till sist Dosan. jag hoppade faktiskt duktiga Rangun också, han börjar verkligen hitta tekniken - över och inte rakt igenom hinderna :P


Arrobells sår igår, som ni ser var han då ganska svullen ner på frambenet..

Tjockisben! Idag har svullnaden, som mest består av sårvätska som kroppen kommer att suga upp igen såsmåningom, sjunkit ner och han är inte svullen upptill längre utan nu går det ner till framknäet.. Såret är nu mycket bättre after att jag spolat det med koksaltlösning 3ggr..

Pigg och glad är han iaf!!

Fia och "Dosan" in action..

Tjohopp! Hon var lite vinglig och tycket det var lite småläskigt först men sen så gick hon som ett spjut, lite för fort till och med :)

Fia och Dosan i trav.. Fick som ni ser inte riktigt till skärpan på kameran :(

På kvällen nu innan jag åkte hem så avmaskade vi de hästar som visat att de hade mycket mask vid analysen vi gjorde för ett par veckor sedan.

Arrobell får nu "Butta" för sitt sår och eftersom han inte äter om man blandar det i foder eller med något annat gott så måste vi blanda pulvret med vatten och spruta det direkt i munnen.. Han är verkligen superkinkig med mediciner.. För några år sedan försökte jag lägga medicin i ett hål jag gjort i ett äpple - han vägrade äta äpplen på nästan 1 (!) år..

Kram

Kommentarer
Postat av: Ann

Hej, jag hoppas att basta hasten nu mar battre vet ej hur webmailen fungerar for nu far jag ej nagra mail alls, du skrev att du mailat, tror att det funkar sa att om ni tar upp dem sa kan jag ej se dem. Ikvall tar vi nattbuss till Krabi vi trotsar regnet dar nere for nu vill vi till Ko Jum

Kram A o J

2010-11-19 @ 12:15:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0