3h senare!

Publicerat: 2010-11-20 Kl: 20:29:16 | I kategori: Allmänt

Ja jag gick ut till stallet halv fem för att rida en häst och fixa med lite grejjer och det tog 3(!)h.. Fattar inte hur det kan ta så lång tid!! Började med att fixa i "bastun" ( en liten stuga med sovrum och kök vi brukar hyra ut) då Sofia Å som kommer den 29:e ska bo där.. Det är ju ingen som bott några längre perioder där på väldigt många år så det är ju ganska tråkig i största allmänhet :( Men var idag och köpte en del nytt bland annat gardiner till hall och sovrum, mörklila vart det - supersnyggt! Jag har en fin, men kanske inte så praktisk, vit matta med svarta serpentiner på hemma som jag ska ta med också.. Så det ska bli riktigt fint och mysigt till Sofia kommer.
Sedan gjorde jag iordning Millemannen och ställde honom på ett halvtimmes prog. på skritten medans jag mockade de tre boxar som var kvar.
Därefter red jag honom i drýgt en halvtimme - rikitgt fin var han och vi avslutade med att träna lite byten så som jag fick göra dem hos Pether.

Så ställde jag Rangun n på skritten medan jag tvättade Milles bakben och svans då han är mycket lös i magen och ser *ävlig ut :S Han har ju dessutom Sveriges största svans!! Fint men inte så praktiskt alltid.. Jag fixade även med Arrobell och tog av alla lektionshästar täckena och satte även på Jazza ( som alltid fryser) ett ylletäcke då hon stod och småskakade.. Ställde fram en hösilagebal i stora stallet och så var jag väl såsmåningom klar.. Men 3 timmar?? Jag tycker inte att jag såsade iaf..

Innan det så hade jag två privatlektioner, Ebba 1h på Gordon det gick verkligen superbra och hon fick rida LA:1 som avsluning på passet. Stella i 30min på Lady, även hon fick avslata passet med att rida igenom LA:1.. Mina duktiga elever - som inte gillar att jag ska vara borta nästan hela december :S

Jag fick även med mig Anders och vi var ute vid sopstationen i Läggesta och kastade en dle av allt skräp som samlas på gården.. Trist måste.

Buffy och Ross då han var valp..
Anders ville prompt köpa två pipleksaker till lille "puffen" idag då vi var och handlade, den första var dödförklarad på mindre än 5min och den andra fick hon för en stund sen och ni kan ju gissa vilket öde den gick till mötes..

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0