Supervärme idag också!

Publicerat: 2010-05-15 Kl: 19:49:48 | I kategori: Allmänt

Hejsan o go' kväll!

Dagen har väl varit sådär lyckad.. Mamma startade först  med Svarten i LA:6 och hon tyckte att han gick som han brukar och har gjort på de tidigare tävlingarna, utan missar men man skulle kunna önska lite mer av allt.. Jag såg inte ritten eftersom jag skulle lasta ur Rangun.. Fick dock lite bilder ifrån framridningen



Resultatet : drygt 55% :S Helt otroligt att man kan få så lågt utan missar.. Vi visste redan innan att det kunde bli konstiga siffror då vi såg vem det var som skulle dömma klassen.. men eftersom att det är lagtävling så kunde vi ju inte styka oss pga detta..
Sen var det dags för mig o Rangun, han var superfin på framridningen tog det ganska lugnt och red inte så länge med tanke på värmen.. Hästarna är ju inte vana vid värmen ännu.. Vid ett tillfälle så var det två hästar framför honom som vart rädda för något och for iväg men han brydde sig knappast.. Min duktiga pålle han har utvecklats något otroligt!
Tyvärr inga bilder på honom.. På banan så kändes han också fin dock lite spänd i hörnet vid M pga en stol med en filt som fladdrade i blåsten.. Annars så skötte han sig exemplariskt det var bara jag som tappade fokus i första förvända galoppen där han tappade rytmen och var på vag att bryta av så då fick jag hjärnsläpp och styrde mot fel bokstav :S Vilket sen gav -2 i protokollet. Han kändes alltså mycket bättre än på programridningen för Lotta Finnstorp i torsdags där jag red ihop nästan 68%, tycker dock att hon var lite snäll, han var mer engagerad och bjöd på bättre framåt och jag hade framför allt en bättre känsla genomgående..
Gissa procenten??? Drygt 54%!!! men det är bara att strunta i hennes bedömning av min ritt, Gunilla stod också och tittade och hon tyckte han var jättefin.. Trist bara att det påverkade vårt lagresultat ganska mycket, idag var det ju final!!

Josse fick drygt 67% med Saphir och hon red MsvB:4..
Josse & Saphir

Sofia red ihop drygt 65% på Arrobell, hon hade tydligen ganska mycket missar så det var ju bra att hon ändå lyckades få ihop den procenten :) Tyvärr inga bilder på henne heller..

Vi slutade 3:a idag och vart 2:a totalt så vi fick iaf med oss varsin blå rosett hem, men det kändes väl sådär kul.. Vårat lag har också sett ut på iprincip samma sätt genom alla omgångar, Jenny red första istället för mamma, och idag hade många av de andra lagen bytt ut ryttare och hästar hit och dit för att supertoppa sina lag.. Jättetrist tycker vi, inte för att det gjorde att vi inte vann utan att det är inte så lagtävlingar ska gå till och det är inte schyst för de andra som rider.. Men men nu är det iaf avklarat!!


När vi kom hem sen så longerade jag Mille och sen bandagerade vi bakbenen på fölis innan hon fick gå ut och springa av sig lite, på gräs för första gången idag!!
Jippi!! Ursöt.. Gaia stod sen och åt medans lillen sprang runt runt henne i små bocksprång :P
Nu blir det tidningspapper och silvertejp på bakbenen när hon går ute.. för att benen ska bli raka och fina.

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0