Strul

Publicerat: 2010-05-30 Kl: 20:38:28 | I kategori: Allmänt

Lyckades inte fortsätta skriva i det förra inlägget vart konstigt..

Jag har iaf hittat en annan hingst som jag tycker verkar bra.. Var reklam för honom i senaste Ridsport då han är ny bland Tullstorps hingstar..

E.H. Hohenstein E.H. Caprimond Karon
St. Pr. St. Capri VI
Helena XIV Matador
Pr. St. Harpune II
E. St. Indira X Giorgio Armani E.H. Arogno
Geisha V
Insterna E.H. Leonardo
Illusion IV

f. 1999, 168 cm.
AB-premierad 2010.


Insterburg TSF är en ädel, maskulin, välproportionerlig hingst med vackert huvud. Skritten är ren, taktmässig och aktiv. Traven är taktmässig och elastisk med bra bakbensaktivitet. Han har en imponerande meritlista redan vid 11 års ålder. Han var Prämienhingst samt segrare i 70 dagars testet 2002 med poängen 135,81 i dressyr. Både vid bundeschampionatet för femåriga dressyrhästar samt unghäst-VM 2005 blev det brons. Tredjeplats även vid Bundeschampionatet för sexåringar. Under 2006 och 2007 kvalificerade han sig till Nürnberger Burgpokal. Sedan 2008 har han med ryttaren Carola Koppelmann otaliga placeringar och segrar i Grand Prix och Grand Prix Special. Nämnas kan seger i Münster, German Classics i Hannover. Insterburg TSF har varit bästa tyska häst i nationstävlingen i Falsterbo samt har topplaceringar i Hagen, German Masters i Stuttgart, världscupen i Frankfurt mfl. År 2009 var Insterburg TSF den mest framgångsrika Trakehnerhästen i dressyr i världen.
Fadern, elithingsten Hohenstein, har många godkända söner. Bl.a. har Insterburgs moder Indira X ytterligare en godkänd son e. Hohenstein, I-Punkt. Insterburg TSF godkändes 2007 i Hannover och 2008 i Sverige för spermaimport. Han är en förädlare som ger typ, rörlighet, smidighet och mycket goda gångarter till sina avkommor. Avkommorna har haft stora framgångar i fölchampionaten i Trakehner Verband samt i Westfalen. Insterburg hade 2009 ett avkommeindex på 157 med en säkerhet på 86% samt en godkänd son, Instertanz V (ue Ehrentanz), som godkändes efter ett mycket fint 30 dagars prov i Westfalen 2009.

Vad tycks??
Denna hingst skrev jag ju om för en tid sedan kom jag på nu! Det är familjen Ramel som köpt honom..


Rascalino Rotspon Rubinstein I
St.Pr.St. Antalia
St.Pr.St. Velvet Velten Third
Wepp
St.Pr.St. Lorena Londonderry Lauries Crusador xx
Windsoor Queen
St.Pr.St. Welfenkrone Weltmeyer
St.Pr.St. Desdemona
Stammen ovan är för JJ Rayban lyckades inte lägga in den förut..





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0