Sol regn?

Publicerat: 2010-05-28 Kl: 17:43:49 | I kategori: Allmänt

Tjo..

Skulle ju egentligen inte åkt hem idag hade jag tänkt men de vart ändrade planer :P Fick med mig syrran som inte hade något spec för sig också så vi ska duscha nu o sen knata ner på stan där Anders är med lite kompisar för att köpa present till en tjej som fyller och sen ta några öl.. Så jag antar att det blir Grappa vi hamnar på, både jag o Fia är ashungriga så det blir perfekt för de har supergod mat! Speciellt pizzorna!

Konstigt väder idag ena stunden stekande hett när solen är framme sen går den i moln och det blir kallt och urrigt.. Små regnstänk då och då men aldrig ngt riktigt regn. Red ut på Rangun med syrran och Leo på morgonen vi har nu en plan med henne att ut och galoppera på framåpt så hon får lite bättre bjudning och styrka.. Första galoppen så vart det en del bockningar, på stället, så jag och Rangun fick sakta av och vänta på dem flera gånger men sen så gick det bra de andra gångerna vi galopperade :D Rangun älskar att få komma ut och sträcka på sig på vägarna, gäller att passa på när de inte är hårda nu.

Sen var farmor och åt lunch, jag hann dock bara träffa henne typ 15min för jag skulle ut och ha skolbarnen halv 12 till typ 13'15.. idag fick de rida en bana med koner och bommar på utebanan och två red barbacka.. De har verkligen utvecklats allihopa så det är jättekul!
Direkt efter barnen så hade jag som vanligt privatlektion för Åsa som idag red på Nejlika, hon fick rida samma bana som barnen fast vi gjorde den lite svårare med mycket skritt, trav & galoppövergångar..

Sen skulle jag haft en till privatlektion för Carita men hon dök aldrig upp :S så jag tog in och borstade en mycket lerig Uranos i onödan, fixade manen också. Mamma skulle ha ungdomsprojektet sen så Maria slapp ju borsta :P

Nu in i duschen!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0