Röjsåg o hoppning

Publicerat: 2010-05-04 Kl: 22:16:25 | I kategori: Allmänt

Idag har jag gått med röjsågen runt hagarna igen gick en tur igår också. Inget bra för min nacke - jag lär mig aldrig att jag inte känner ngt förrän det är för sent. Ett dressyrpass på Arro Bell hann jag med innan som vanligt superfin det ska bli kul att åka och träna hos Liane imorgon. Tyvärr tar det ju hela dagen först 1,5 t med bil sedan ska jag o Madde rida varsitt pass så förhoppningsvis är vi hemma 16.30 igen.
Idag var ju Erik här så Svarten har fått hoppa vi var utomhus första gången iår. Trodde att det skulle vara lättare men oj vad han var tittig och spänd. Så jag fick rida på ordentligt, han bröt ut första gången på grinden men sen så...kul var det faktiskt men det bättrade inte på min stackars nacke direkt. Avslutade kvällen med att hjälpa Jenny med teorin på hennes sista grupp. Jenny red själv på Nisse och Elin red Ronjah o Ida Tuareg samt Erika Wega. De var så duktiga allihopa kul att se Ida o Erika på andra hästar.

Nu börjar det dra ihop sig för föl Gaias juver är ordentligt ifyllt inga vaxproppar ännu men inte alltid de har det heller kameran är riggad och på.
Nu håller vi tummarna att det blir en gul...
Godnatt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0