Paus

Publicerat: 2010-05-26 Kl: 21:37:01 | I kategori: Allmänt

Tjo!

Passar på att skriva lite snabbt då det är reklam i Grey's Anathomy just nu :P

Dagen har varit varm och skön, äntligen sol igen! Regnade visserligen bara en dag men känns som en evighet när det håller på..
Började dagen med att rida ut med mamma och Fia på Mille då mamma tycket att det kunde vara bra att galoppera ute första gången.. Mmm tror nu Mille var pigg?? Han har ju inte varit ute i skogen på ca 2månader!! Var lite halvvild första biten sen lugnade han ner sig, vi red runt sjön och första galoppen gick ganska bra tyckte dock han verkade lite sur och var inte helt rak.. Men tänkte att det kan ju bero på att han inte fick sträcka ut ordentligt eftersom mamma red först och bestämde tempot.
I andra galoppen red vi på lite mer framåt och Mille försökte sig på en liten bock.. Men i slutet av galoppen så vart han mycket irriterad och började sparka bakåt och åt sidorna, så det känns som att man är på ruta ett igen :(

oj vad ja skriver långsamt nu började ju greys igen..
Sen fick Rangun ut och galoppera på den fina mjuka nysladdade vägen, vilket han tyckte var underbart! men tro inte att han slapp träna på höger galoppfattningar, det hann vi med flera stycken och det gick som en dans :P

Efter lunch red jag lille ponnyn Gordon på ridbanan en kort stund för att se hur han verkade, han fick fångsymptom när vi släppte dem på gräs för några veckor sen, men vi upptäckte det snabbt och satte honom på smärtlindring boxvila och bort med allt kraftfoder.. Så nu kan han börja gå lektion så smått igen..

Åkte hem tidigare idag för att jag och Anders skulle åka till Vingåkersa Factory Outlet för han behövde nya kostymbyxor till på lördag.. Så vi har shoppat loss en del :P jag har bland annat köpt lite träningskläder och två par nya tygskor, ett par svarta och ett par vita..

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0