Yesterday!

Publicerat: 2010-05-09 Kl: 17:43:04 | I kategori: Allmänt

Eftersom jag inte skrev något igår så får jag väl ta det  nu istället.. Stressade iaf ut till Ekelund för att göra lunch till massas weekend elever och sen så hade jag en liten lektion för Anders lillasyster vilket gick jättebra hon fick rida på Cally som vi nu börjat sätta igång så smått.. Hon tyckte det var superkul att få jobba lite igen :D

Sen skulle jag ju rida min lille prins men han hade tappat en framsko så jag hade lektion för Ebba i stället, planen var en kort lektion men som ni vet så kan man inte alltid räkna med att hästarna gör som man planerat. De är trots allt levande djur.. Så när vi väl var färdiga med lektionen så var klockan så mycket att vi var tvungna att åka eftersom vi skulle vara borta på 25 års kalas senare.. Trist för jag var verkligen sugen på att rida min lille sötstrut! men men han mår inte dåligt av att vila i två dagar när han nu är så fin.. Ladda batterierna inför lördagens div I final i Gnesta!!

25års festen för Tess var superkul och alla var verkligen där.. Underbart.. Som vanligt är det alltid nån eller några som spårar ur lite men så är det antar jag.. Födelsedagsbarnet fick min fina pojkvän hjälpa hela vägen hem i taxin och upp i sin lägenhet.. Omtänksam som få är han :)


Gårdagkvällens frisyr.. Länge sen jag hade uppsatt och hade varken tid eller lust att fixa och trixa med platt eller locktång.. så jag snurrade ihop min kalufs och satte 2 söta blommor som dekoration!

Me..


Lugn det brinner inte!!!
Rök som steg upp ifrån nån industri och när solen gick ner så vart det så här fint :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0