Fredag o sol!

Publicerat: 2010-05-21 Kl: 17:51:50 | I kategori: Allmänt

Halloj

Just hemkommen ifrån Ekelund och en fullspäckad dag o stekande sol, ibland kom en liten vindpust och gjorde att man inte försvann helt av solsting :P

Började med Mille & Rangun på morgonen, Emma fick tömköra Mille igen och det såg riktigt bra ut! Jag red ännu ett litet dressyrpass på Rangun, i helgen ska han få gå ut o mysa i skogen, han var fin och idag red jag på kandar.. Sen fick Emma prova honom en stund och det gick bra han såg jättefin ut :D så det var kul, han är ju lite speciell min lilla häst så jag vill inte låta vem som helst sitta upp på honom men Emma klarade det galant..



Hon fick bla tänka på att inte rida ut honom för mycket i skritten, han har så stor skritt så det gäller att hålla ihop den.. Var första gången hon red på kandar också!


Mille tyckte det var sådär kul att gå runt o vänta medans Emma red.. han vart även idag genomsvettig..Imorrn ska han få medicin sista dagen så på söndag eller måndag ska jag prova att sitta upp..

Efter lunch och promenad ut med skolbarnen så red vi ut Sofia på Limit, Emma på Svarten & jag tog Arrobell, det var nästan lite för varmt där inga vindar fläktade.. o Arrobell la som vanligt i högsta växeln i skritten på hemvägen..

Var uppe och kollade till unghästarna, Demeter, Poseidon, Hera & Thaleia innan jag åkte hem och de var helt knottriga pga av knott o mygg.. Men brudarna ville inte ha nån spary på  sig Poseidon däremot ville helst sitta i mitt knä..

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0