En långpromenad senare..

Publicerat: 2010-05-13 Kl: 21:51:34 | I kategori: Allmänt

Nyduschad efter en låång promenix.. Var ute och gick en sväng på närmre 8-10km ungefär, var skönt och jag tycker det är ganska kul att titta på folks trädgårdar och hus.. :)

Idag har det då varit full speed, började dagen med att hämta upp Anders lillasyster Madde o sen for vi till Ekelund där hon hjälpte mig att fixa vårt lilla stall.. Sen hade jag lektion för henne på Cally mellan 10 och 11.. Kl.11 var det Ebbas tur och idag vart det Gent igen, gick superbra för henne och vi tränade på LB:1an som hon skulle rida på programridningen på eftermiddagen.. Precis som i hoppning så handlar det väldigt mycket om hur man rider vägarna, rider man inte ut i hörnen så går det inte att få till tex en mellantrav på diagonalen.. ALLT handlar om förberedelse!!! Ebba klarade detta galant och hon är väldigt rolig att ha som elev då hon är väldigt ambitös och frågar mycket.. Frågar man inget får man inget veta som man brukar säga :P

Rangun gick som sagt sådär på programridningen, skulle behövt lite längre framridning.. Fick inte honom helt mellan hjälperna och det ledde till en del missar och inte så bra känsla..
Ritten resulterade som ni såg tidigare i nästan 68% så jag får väl vara nöjd.
Sen red Ebba på Gent och det gick verkligen super, hon fick dock rida med en "gummisnodd" då Gent är i gruden en hopponny som aldrig gått på tygeln innan han kom till oss.. Var ju Sofias hopponny från början men när hon slutade hoppa honom så försökte hon skola om honom till dressyrponny vilket inte var helt lätt.. Väldigt trist med tanke på hur snygg han är och att han rör sig mkt bra! På gummisnodd så går han dock som en klocka utan att ens ta stöd i hjälptygeln.. Ebba skulle egentligen ridit Ronjah men kände sig inte helt säker på henne eftersom hon fick en liten flygtur förra helgen - och Ebba är perfektionist! Så vi bytte tillbaks till fina Gent men då på gummisnodd.. Hon red superfint och mycket fina vägar - nogrann helt enkelt! Resultatet vart hela 70,3% så som hennes tränare så är jag jätteglad :D

Efter vi ridit färdigt hade Ebba och hennes mamma Carina bakat en god tårta ( det måste man bjuda på om man trillar av) och sen hoppade klockan iväg som vanligt innan man kom iväg..


Rangun  på förra tävlingen i Eskilstuna..

Bye..
Kommentarer
Postat av: sofia

madde bloggen har inte sin nya design på denna dator.....

2010-05-13 @ 22:33:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0