Snart sommartid :)

Publicerat: 2010-03-20 Kl: 18:50:25 | I kategori: Allmänt

Hejsan!

Mina vader dunkar och skriker av smärta :S Kände det igår em och när jag gick o la mig igår kväll så gjorde det så ont att jag var tvungen att leta fram tigerbalsam och massera in.. bättre imorse men nu när man kutat runt i stallet hela dagen så har det kommit tillbaks.. Kan bero på att jag bara har legat på soffan o i sängen hela veckan.

Red båda pållarna för Gunilla igår de gick mycket bra med båda två vart träning av programen till imorrn.. Sen var det snöskottarmiddag på kvällen, för alla som hjälpt till att skotta snö på taken. Trevligt med mycket god mat!

Vaknade tidigt imorse, på Ekelund, fixade lite disk o sen gick jag ut och red Mille vart programdelar igen. Han skötte sig bra. Sen hade jag lektion för Ebba på Gent och det gick jättebra för Ebba hon är verkligen duktig :D
Kul att ha ambitiösa unga elever..

Sen red jag dressyr på Rangun han hade lite problem med att passera hörnet med stolen annars så skötte han sig bra och red igenom programet till imorrn.
Nu får ni hålla tummarna för att han går som en klocka imorrn. Får se om jag ska lägga ut en annons på honom i veckan sen.. Kl.16 skulle spekulanterna ifrån förra helgen komma och titta på Herkules igen så jag knoppade o sen visade jag honom. Hon verkar mycket intresserad så förhoppningsvis har vi snart en häst mindre i stallet. För övrigt så var Herkules verkligen superfin! Har ju inte ridit honom sen förra söndagen och har utvecklat galoppen enormt bara på en vecka.. Fina Herkules! Han har så lätt för sig.

Kameran kom igår så det blir förhoppningsvis fina bilder på tävlingen imorrn!

Bye..
Kommentarer
Postat av: Christina

oh i want to see pics :D

2010-03-21 @ 20:52:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0