Regn bara regn..

Publicerat: 2010-03-23 Kl: 20:33:26 | I kategori: Allmänt

Hej!

Vart en sen dag idag.. kom inte hem förens kvart i åtta, så jag har just ätit middag.. Handlade imorse och när jag kom till stallet så började jag med ett dressyrpass på Rangun, han var superfin men mycket rädd för ett dressyrstaket som saknar ca 50cm av en planka i ena änden :S Tokiga häst! Livrädd att passera ifrån ena hållet o sen lugnade han ner sig och efter en stund när jag skulle passera staketet igen så vart det en westernstop.. Hehe
Kanske ska skola om honom till westernhäst istället!

Tömkörde  Leo och hon skötte sig bra, det går framåt så det är kul.. Demeter hanns inte med och Herkules tar det lugnt några dagar eftersom han utvecklats så fort och är så fin. Tjejen som tittat på honom två gånger nu är väldigt intresserad så det vore kul om hon köpte honom för de passade bra ihop..

Fia hoppade Mille för Erik och jag hade tänkt ta lite bilder men jag var tvungen att starta upp första ridgruppen för det hade blivit nått missförstånd så Carina var inte här när det skulle börja.. Jenny är ju ledig denna veckan.
Så tyvärr vart det inga hoppbilder på Mille idag.

Ska försöka lägga in filmerna från tävlingen på Youtube imorrn så jag kan lägga in dem i bloggen oxå, men orkar verkligen inte ikväll och snart börjar Desperate Housewifes :D hehe helt utflippat som de flesta serier blir såsmåningom men jag älskar denna serie!
Glömde ju gårdagens stora händelse! Två små sötnosar låg ihopkurade utanför stalldörren när Fia kom för att fodra morgon.. Så himmla gulliga!!

Trevlig kväll

Bye..
Kommentarer
Postat av: Maria

sv. Haha hur hittade du dit? jaa jag ska trimma så mycker jag hinner :D och föresten.. är det smågrisar på bilden??? skjut direkt haha

2010-03-27 @ 17:33:34
URL: http://dressyrbloggaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0