Guud vad trött!

Publicerat: 2010-03-11 Kl: 21:11:17 | I kategori: Allmänt

Vill bara sova.. Är sjukt trött! Gunilla och pållarna tog musten ur mig idag.. Kunde knappt sitta upprätt när vi skulle äta lunch, som för övrigt pappa hade gjort och den var mycket god.
Rangun var först ut och gick riktigt bra mycket övning på byten vart det och på slutet var galoppen ruskigt fin. Red även igenom helgens program och det fungerade i stort sett bra :D Så förhoppningsvis så kan han få en fin Msv debut på söndag! Fick ett mail idag från Strömsholm där det stod att jag fått en senare starttid - SKÖNT! Slipper Rangun stå i trailern hela dagen..

Mille var också mycket fin även han, och vi fortsatte med mycket galopparbete. Han har lite svårt att fatta galopp ifrån skritt då han blir stressad och vill iväg så det gäller att ta det lugnt och verkligen se till att han skrittar avslappnat innan man ens får fundera på att fatta. Vi gjorde även lite byten vilket fungerade ganska bra spec till vänster, konstigt att det alltid ska vara så svårt till höger.. Vi avslutade passet med att rida lite travslutor, saxen över medellinjen. Sidvärts är han verkligen en stjärna på!


Nu ska jag försöka kolla färdigt på Lyxfällan på fyran sen är det god natt för min del!

Bye..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0