Stressig helg? Allitd..

Publicerat: 2010-06-05 Kl: 17:22:42 | I kategori: Allmänt

Hejsan!

Vart inte att ja skrev ngt igår för ja hade väldigt bråttom för vi skulle till några kompisar och grilla.. Anders torkade till och med håret på mig medan ja fixade sminket :P hehe

Nu är jag iaf sjukt mätt efter en lite sen lunch för nån timma sen med Tacos då Anders ena bror var här med sin familj.. De var även ute på Parken Zoo, vilket jag slapp eftersom jag bestämt att ja skulle ha lektion för Ebba :P
Jag red först Rangun på utebanan och han var riktigt fin fortsatte arbetet med galoppfattningarna och så några byten.. Sen lite piruettarbete som bara går bättre och bättre, samling är inga problem för honom det gäller bara att behålla energin och rundheten i galoppen..
Har lagt in lite mer "tramp" arbete denna veckan också vilket bara blir bättre och bättre, verkligen stor skillnad nu mot tidigare han har verkligen blivit så mycket starkare och biffigare i kroppen.. Riktigt snygg nu!!

Ebba red Karaat, första gången för mig och hon har nog bara ridit honom ett par ggr tidigare, gick riktigt bra efter en stund och på slutet vart han verkligen super!! Duktiga Ebba! Hon fick träna lite skänkelvikningar och mycket övergångar.. men hon tycker såklart fortfarande att Gent är bäst :P Ebba & hennes mamma Carina skulle kommit och kollat på ponnyküren imorrn på Strömsholm med mig men den var på fm och Ebba ska spela instrument då det är nationaldagen imorrn.. Så nu ska de komma och se juniorryttarna på eftermiddan istället ( jag föreslog att hon ju kunde va lite sjuk imorrn :P ) Hehe..

Ja ska iaf ut på fm får se om jag orkar upp så jag ser lite av YR  ryttarna skulle vilja se Sara Henrietta på Diezel och hon red sist av YR ryttarna så får se.. Maria G ska också dit o kolla dressyren så jag får iaf lite sällskap :P

Igår red jag först Rangun dressyr på morgonen han var  fin även då även om han var lite rädd för vattentanken eftersom pappa vattnade ridhuset i början av passet.. Min stackars häst är ju livrädd för vatten, duscha går bra men att gå i vatten är LIVSFARLIGT!

Fredagsbarnen hade avslutning igår så det var massa föräldrar och kollade i solen :P Red Leo i ridhuset på em och gick väl hyfsat, traven är väl ok nu men galoppen är jag tveksam till om man kan få till något som liknar en normal häst, det är som att sitta på ett stort brett fartyg som far iväg..

Nu väntar jag på att älskade Christina ska komma in till stan så ska vi ner och käka lite och kanske nått glas rosevin i kvällsolen..

Någon annan som ska till Strömsholm imorrn som vill göra mig sällskap på dressyrläktarn??!!

Bye
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0